YKS-YDT son 4 ay kaldı

deniz838wwi

Yoctopat
Daha fazla  
Ben sınava 1 ay önce hazırlanmaya başladım, geç başladım sanırım maalesef, geç başlamama sebep olan birçok etken vardı. Örneğin psikolojik sorunlar ve hedef kararsızlığı, ama sonunda YDT'ye karar verdim, hedefim net olarak 70 ve üstü, üniversite olarak, Boğaziçi, Marmara'ya da İstanbul Üniversitesi, sizce eksikliklerimi giderip kazanabilir miyim? Dilleri küçüklüğümden beri severim ve geleceği parlak sanırım o yüzden hedef olarak seçtim ve İngilizcede temelim var yeterince gramer olarak kalıp kelime olarak, 1 aydır kelime ve gramer çalıştım, kaynak olarak road to succes YDT ve raymond murphy mavi kitap intermediate gramer biraz çalıştım ama daha başlarındayim, ve son 4 ay kaldı bende strese girmeye başladım. Ne yapmam iyi olur sizce, kaynak öneriniz var mı hızlıca eksikliklerimi kapatabilecegim ve taktik olarak ne önerirsiniz, inşallah yetişebiliriz ben ve benim gibi durumda olanlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sınava 1 ay önce hazırlanmaya başladım, geç başladım sanırım maalesef, geç başlamama sebep olan birçok etken vardı. Örneğin psikolojik sorunlar ve hedef kararsızlığı, ama sonunda YDT'ye karar verdim, hedefim net olarak 70 ve üstü, üniversite olarak, Boğaziçi, Marmara'ya da İstanbul Üniversitesi, sizce eksikliklerimi giderip kazanabilir miyim? Dilleri küçüklüğümden beri severim ve geleceği parlak sanırım o yüzden hedef olarak seçtim ve İngilizcede temelim var yeterince gramer olarak kalıp kelime olarak, 1 aydır kelime ve gramer çalıştım, kaynak olarak road to succes YDT ve raymond murphy mavi kitap intermediate gramer biraz çalıştım ama daha başlarındayim, ve son 4 ay kaldı bende strese girmeye başladım. Ne yapmam iyi olur sizce, kaynak öneriniz var mı hızlıca eksikliklerimi kapatabilecegim ve taktik olarak ne önerirsiniz, inşallah yetişebiliriz ben ve benim gibi durumda olanlar...

Sizin sayısal halinizim. Mezun senemdeyim ve daha önce geçmişimde hiç ders çalışmadığım için anca anlıyorum ve anca çalışıyorum. Tekrar mezun bırakabilirim ailem sağ olsun sıkıntı çıkarmıyor ama ben kazanamayacaksam ömür boyu üzüntü ile yaşarım bunun karşılığında. :( konunun takipçisiyim.

kimse sizin potansiyelinizi bilemez kazanırsın veya kazanamazsın demelerine inanma tamamen 0 değilseniz çok rahat da kazanabilirsiniz.

Kimse sizin potansiyelinizi bilemez kazanırsın veya kazanamazsın demelerine inanma tamamen 0 değilseniz çok rahat da kazanabilirsiniz.

Hocam şahsen konuşursam 0 değilim ama 1 de değilim. Matematik dışında hiçbir şey yok. Fenden nefret ediyorum ve iyice böyle allak bullak oluyor kafa çalışınca. Tek ümidim matematik ve Türkçe. :( AYT kısmı can sıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı