Ya belki çok sorulmustur ama sormak istiyorum 4 ayım var sıfırdan AYT sayisal 100k yapabilir miyim? Yoksa mezuna bırakıp önümüzdeki sene çalışacağım.
Ya belki çok sorulmustur ama sormak istiyorum 4 ayım var sıfırdan AYT sayisal 100k yapabilir miyim? Yoksa mezuna bırakıp önümüzdeki sene çalışacağım.
2 ayımı tyt, 2 ayımı ayt olarak düşünüyorum napmaliyim sence100k yapmak zor değil ama mentalin çökerse zor. Elinden gelen kadar çalış özellikle AYT çalış yaparsın.
2 ayımı TYT, 2 ayımı AYT olarak düşünüyorum ne yapmalıyım? Sence.
Hocam zeka seviyene bagli, dersen ki ben Einstein'im, 2 ayda da biter. Einstein degilsen 4 ayda 0'dan AYT 100k yapman imkansiz gibi bir şey.
Sıralama sınavlarını zekaya bağlamak oldukça saçma. Bu tarz sınavların istediği şeyler düzenli bir şekilde belli başlı kazanımları elde etmek ve yorumlayabilmek. Bakıldığı zaman lise müfredatından bahsediyoruz. AYT olan alan derslerinin konuları bile bakıldığı zaman kendi içlerinde temel sayılır. Kişi normal bir zekaya sahip ise düzenli bir çalışma yapıp aynı zamanda sağlam bir irade ortaya koyup üstesinden gelebilir. Yalnızca şu an bir kişinin temeli hiç yoksa 100k bu saatten sonra zor. Onun da sebebi zeka değil yeterli temelinin olmaması ve kalan sürenin bu sıralama için az olmasıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.