YKS'de 400 puan almak zor mu?

nb3rat

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 300 gün kaldı YKS'ye ve 10 gündür çalışıyorum yaklaşık günde 8-10 saat. Paragraf çözüyorum 2-3 test ve matematikte temel atmak için birkaç test ardından o gün ki asıl konumu çalışıyorum. Bu şekilde götürürsem 400 puan alabilir miyim? OBP 84-88 aralığında olacak çok büyük ihtimalle.

Sayısal, yazılım mühendisliği.
Sayısal ise çok zorlu bir yolculuk seni bekliyor. Eğer temelin varsa biraz yükün hafifler. Temelin yoksa maalesef bir senede halledilecek iş değil. En yakın zamanda TYT denemesi yapmanı tavsiye ederim. 60 ve üstü bir net yaparsan sıkı bir çalışmayla halledebilirsin. Tabi ilk haftalar çoğu öğrenci uçuyor kaçıyor, sonraki haftalar ise pes ediyor. Sen de onlardan biri olmamak için uğraş.

100 kişi görüntülemiş 0 cevap şaka gibi Technopat ekibi soruma cevap vermeyecek mi?
Normaldir. Bu duruma alışmak lazım. Bakan kişilerin bilgisi olmadığından bir şey yazmıyorlar genelde.

İstikrarlı çalışmayan birisi 400 puana ulaşamaz. 400 puan için kaç net gerektiğine bakmak istiyorsanız YKS sıralamaları sitelerinden bakabilirsin. YKS'de önemli olan puan hiç değildir, puana göre sıralama her sene değişebiliyor. Bence net ve sıralama odaklı bakın hedefinizi de ona göre yapmanızı tavsiye ederim.

İstikrarlı çalışmayan birisi 400 puana ulaşamaz. 400 puan için kaç net gerektiğine bakmak istiyorsanız YKS sıralamaları sitelerinden bakabilirsin. YKS'de önemli olan puan hiç değildir, puana göre sıralama her sene değişebiliyor. Bence net ve sıralama odaklı bakın hedefinizi de ona göre yapmanızı tavsiye ederim.

Farkındayım hocam ancak puan olmazsa sırlama da olmaz. OBP puanım gayet iyi bu şekilde devam edersem iyi bir puan ve sırlamaya ulaşacağımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı