YKS'de 575k sıralama ile tercih nasıl olmalı?

roxy34

Centipat
EA da 575k sıralama yaptım. Medipolde okumayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık ya da sağlık yönetimi yazmayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık 2023'te 603K ile kapatmış sağlık yönetimi 700k ile kapatmış %50 indirimli olanlar bunlar bu sene medipol %50 indirimli kontenjanı yok sadece %25 var sıralamalar nasıl olur girebilir miyim?

EA da 575k sıralama yaptım. Medipolde okumayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık ya da sağlık yönetimi yazmayı düşünüyorum bankacılık ve sigortacılık 2023'te 603K ile kapatmış sağlık yönetimi 700k ile kapatmış %50 indirimli olanlar bunlar bu sene medipol %50 indirimli kontenjanı yok sadece %25 var sıralamalar nasıl olur girebilir miyim?

Girebilme ihtimalin var ama bu bölümlere para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Merhaba @roxy34. Konunuzdaki 2 yere de girme ihtimaliniz yüksek görünüyor. Bunun yanı sıra devlet üniversitesi de düşünüyorsanız devlet üniversitelerindeki Sigortacılık, Sağlık Yönetimi, ve Finans ve Bankacılık bölümlerini araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba @roxy34. Konunuzdaki 2 yere de girme ihtimaliniz yüksek görünüyor. Bunun yanı sıra devlet üniversitesi de düşünüyorsanız devlet üniversitelerindeki sigortacılık, sağlık yönetimi, ve finans ve bankacılık bölümlerini araştırabilirsiniz.

Finans ve bankacılık bölümü hakkında düşünceleriniz nedir? Bilgisayar programcılığı mezunuyum bu bölümü okumalı mıyım? Ya da 2 yıllık elektrik veya elektronik mi okumalıyım.

Finans ve Bankacılık bölümü hakkında düşünceleriniz nedir, Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, bu bölümü okumalı mıyım ya da 2 yıllık Elektrik veya 2 yıllık Elektronik Teknolojisi mi okumalıyım?
2 yıllık Elektrik, ve 2 yıllık Elektronik Teknolojisi bence daha iyi ama Finans ve Bankacılık da fena değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı