Daha fazla
Dilde 7.4K sıralama yaptım. Şu anlık aklımda bu bölümler var. Tercihim Ankara'dan yana olacak büyük ihtimalle ama İstanbul'da da bir sürü ekstra imkan oluyor, ayrıca birçok akrabam orada sayılır.
Vakıf üniversitelerini tercih etmek istemiyorum, dışlanırım korkusu var. Pek varlıklı bir aileden değilim.
1- Boğaziçi Üniversitesi IDE(2.2K ile almış, geleceğini sanmıyorum ama yine de yazayım dedim)
2-ODTÜ İngilizce öğretmenliği(4.7k)
3- Hacettepe Üniversitesi IDE(7k ile almış, büyük ihtimalle burası çıkacak gibi)
4- İstanbul Üniversitesi IDE(7.6k)
Sizce vakıf üniversitelerine düşük gelirli bir ailenin çocuğu olarak, gidilir mi?
Bu üniversitelerden hangisini tamamen önerirsiniz? Başka hangi üniversiteleri ekleyebilirim?
Diğer şehirlerde okumak çok da problem olmaz benim için.
Vakıf üniversitelerini tercih etmek istemiyorum, dışlanırım korkusu var. Pek varlıklı bir aileden değilim.
1- Boğaziçi Üniversitesi IDE(2.2K ile almış, geleceğini sanmıyorum ama yine de yazayım dedim)
2-ODTÜ İngilizce öğretmenliği(4.7k)
3- Hacettepe Üniversitesi IDE(7k ile almış, büyük ihtimalle burası çıkacak gibi)
4- İstanbul Üniversitesi IDE(7.6k)
Sizce vakıf üniversitelerine düşük gelirli bir ailenin çocuğu olarak, gidilir mi?
Bu üniversitelerden hangisini tamamen önerirsiniz? Başka hangi üniversiteleri ekleyebilirim?
Diğer şehirlerde okumak çok da problem olmaz benim için.
Son düzenleyen: Moderatör: