YKS'de edebiyatta paragraf ve sosyalden birkaç soru yapılırsa ne olur?

849701

Centipat
Katılım
23 Ekim 2024
Mesajlar
398
Makaleler
1
Çözümler
7
Arkadaşlar ben 4 yıl boyunca liseyi geçmeyi düşündüğüm için sınava çalışamadım vaktim ile şimdi ne yapmam lazım? Paragraf yaparsam eğer yarınki sınavda ve TYT Sosyal'den birkaç bir şeyler yapmaya çalışsam yeterli olur mu? Matematik ve fen çok kötü benim boş bırakacağım onları.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son gün doldu YKS endişesi herkeste. Yani eleyici yerler genellikle paragraf soruları ve mantık sorularıdır sınavda biraz. Matematik'de bildiklerini yapmaya gayret et açıkçası sayısal bir bölüm okursan.
 
@Taeones 45 AYT yapabilen adam zaten TYT'de rahat 70+ yapması lazım mantık olarak. :D Ama yinede AYT'ye girmen iyi olur Fen'den birkaç soru sallarsın özellikle hangisi doğru sorularında genelde hepsi doğru oluyor.
O zaman efsane olur hocam sen ne diyorsun 😄
 
25-30 Türkçe ve 10-15 tane sosyal yaparsan 2 yıllık bölüme gidebilirsin.

Reis ben konuda denildiği gibi paragraf yapmaya çalışacağım bir de noktalama işaretlerini yapacağım diğerlerini ellemeyeceğim tarihi fullemeye çalışacağım tarihim iyi sosyali belki yapabilirim ben üniversiteyi askerliği uzatmak için gideceğim yani 2 yıllık ne olursa olur.
 
Reis ben konuda denildiği gibi paragraf yapmaya çalışacağım bir de noktalama işaretlerini yapacağım diğerlerini ellemeyeceğim tarihi fullemeye çalışacağım tarihim iyi sosyali belki yapabilirim ben üniversiteyi askerliği uzatmak için gideceğim yani 2 yıllık ne olursa olur.
2 yıllık en kötü açıktan bölüm kazanırsın ertelenir öyle. Tabi yaş sınırı vardı bir bakman lazım.
 
2 yıllık en kötü açıktan bölüm kazanırsın ertelenir öyle. Tabii yaş sınırı vardı bir bakman lazım.

150 puan ile başlanıyor zaten sınava tarihi fullemeye çalışsam edebiyattan dediğim gibi yapsam sosyali biraz yapsam olurmuki OBP puanda var boş bırakınca puanda azalmıyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı