YKS'de optiğe yanlış kodlama yapılırsa ne olur?

Hiimhere

Hectopat
Merhaba, bugün sınava girdim. Cevapları doğru kodladim ama içimde bir şüphe oluştu, çünkü bazı kısımları atlayarak tekrar dönmüştüm. Acaba o ara karıştırdım mı diye düşündüm. Eğer hata yaptıysam sınav kitapçığımdan kontrol etmelerini isteyebilir miyim?

Merhaba, bugün sınava girdim. Cevapları doğru kodladim ama içimde bir şüphe oluştu, çünkü bazı kısımları atlayarak tekrar dönmüştüm. Acaba o ara karıştırdım mı diye düşündüm. Eğer hata yaptıysam sınav kitapçığımdan kontrol etmelerini isteyebilir miyim?
O stres herkes de olur kafanıza takmayın, şayet hata yapmış iseniz geçmiş olsun seneye tekrar.

Hocam bunlar hep anksiyete yüzünden emin olun sıkıntı olmayacaktır. Aynısını ben hem geçen sene hem bu sene yaşadım. Kazanmak istediğimizden dolayı en ufak bir sıkıntı olmamasını istiyoruz. İçiniz rahat olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı