YKS'de matematiği boş bırakmak

sxiel

Centipat
Katılım
9 Mayıs 2024
Mesajlar
100
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB
Ryzen 5 2600X
8 GB RAM
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, öncelikle, bu sene YKS ve MSÜ sınavlarına gireceğim. Öncelikle genel olarak derslerim iyi sayılabilir gibi, denemelerde genel olarak Türkçe ortalama 30-35, sosyal 17-18(felsefede yanlışlarım var) ve fen bilimlerinden ortalama 13-14 net civarında geziyorum. Fakat konu matematik olunca maalesef tamamen iptalim. Sınavlara kalan sürede matematikten ziyade Türkçe ve fen bilimlerine yoğunlaşmayı düşünüyorum, mantıklı bir karar mı? (kara harp okulunda subaylık okumayı istiyorum, şu anda eşit ağırlık öğrencisiyim ve harp okulunda sözel bölüm seçeceğim)
 
Hocam sözel seçerseniz AYT Fen'e ihanet edersiniz. TYT Fen gayet iyi durumda. Muhtemelen AYT Fen'den de anlıyorsunuzdur. Ben olsam çöpe atmazdım.

Ayrıca Harp Okulunda bölümlere göre meslek dersleri veriliyor size.
Sayısal seçerseniz Mühendislik, Sözel seçerseniz Tarih tarzında.
Bu sizin için fark etmeyecekse seçin.
 
Hocam daha cok vaktin var. Cabalarsan yaparsin aslinda 20 net civari.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle, hocam yaklaşık 3 buçuk aydır özel derse gidiyorum, ona rağmen sınavlarım olsun denemelerim olsun çok kötü geliyor, açıkcası kafam basmıyor. Ondan dolayı düşünmüştüm.

Hocam sözel seçerseniz AYT Fen'e ihanet edersiniz. TYT Fen gayet iyi durumda. Muhtemelen AYT Fen'den de anlıyorsunuzdur. Ben olsam çöpe atmazdım.

Ayrıca Harp Okulunda bölümlere göre meslek dersleri veriliyor size.
Sayısal seçerseniz Mühendislik, Sözel seçerseniz Tarih tarzında.
Bu sizin için fark etmeyecekse seçin.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle, AYT'ye eşit ağırlıktan gireceğim, MSÜ'de sözel seçmeyi istememin sebebi aslında sayısaldan ziyade tarihe çok ilgi duymamdan dolayı.
 
Maalesef matematik olmadan çok zor. İstersen tüm branşları fulle ama matematik yoksa hiçsin.
Cevap için teşekkür ederim öncelikle, şöyle söyleyeyim hocam, ortalama matematikten 8-9 net yapıyorum şuanda, olurda sınav anında sorun olursa diye düşünüyorum. Umarım netlerim artar ne diyelim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı