Herkes daha kolay diyor oysaki ama bence de zor.
Alıyosun 1 kampı bitiriyorsun kimseye gökden inmiyor zaten siz karekökden(örnek) çıkarmayı bilmiyorsunuz burada matematik yapamıyorum diye konu açmışsınız gidin bir öğrenin illaki birkaç soru yaparsınız.
Eline bir tane TYT mat kitabı alıp çözdün mü? Denemelere girdin mi? Netlerine baktın mı? Eksiklerini kapatmaya çalıştın mı? 5 neti toplama bilen yapıyor zaten bana yeter o diyorsun. Şikayetçi olacak bir durum yok o zaman.Arkadaşımın ablasının arkadaşları ablasida dilciydi Akdeniz, Mersin, Antalya bir de Balıkesir'e gitmişti birisi.
Bu saatten sonra yapamaz mısın hahahahaahah. 2 senen var dostum önünde kocaman.Ne bileyim bazı arkadaşlarım moralimi bozdu artık bu saatten sonra mat yapamazsın git sözel yap bir de YDT iyi yap dediler o matta yapacağın zamanı YDT Full'e dediler.
Üçgenin iç acılarının 180 olduğunu bilsen 1 net alıyorsun zaten.
Sayısal adamlar 11 de başlayıp yetiştiriyor dilcimi yetiştiremeyecek.
Sizi kim kandırıyorsa dinlemeyin bence.
Kim bilmiyor ki onuÜçgenin iç acılarının 180 olduğunu bilsen 1 net alıyorsun zaten.
Eline bir tane TYT mat kitabı alıp çözdün mü? Denemelere girdin mi? Netlerine baktın mı? Eksiklerini kapatmaya çalıştın mı? 5 neti toplama bilen yapıyor zaten bana yeter o diyorsun. Şikayetçi olacak bir durum yok o zaman.
Bu saatten sonra yapamaz mısın hahahahaahah. 2 senen var dostum önünde kocaman.
Biz de ondan bahsediyoruz ama kibarca söyledik. Kör girse koklayarak 5 net yapar. Arkadaşların ne kadar darladıysa seni yanlış bir düşünce içine girmişsin. Bir an önce çık o düşünceden bence. İçini kemirip duracak sonra.Bu.
Haklısınız.
Kim bilmiyor ki onu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.