YKS'de matematik yapılmazsa ne olur?

11.sınıfa geçtim daha matematik yapamıyorum antrenmanlar aldım yine olmuyor. YKS sınavında ne yapacağım matematik yapmasam ne olur?
Eşit ağırlıksan matematikte yapabileceğini düşündüğün belli başlı birkaç konuyu iyi öğrenmeye çalış. Bunun dışında Tarih, coğrafya ve edebiyatı çok iyi bilirsen 150-200K arası yaparsın. Fakat bu dediklerim sadece eşit ağırlık için geçerli. Sözelsen zaten AYT matematik çözmene gerek olmaz ama sayısalsan geçmiş olsun.

Ek: Burada bahsettiğim sıralama 30 üstü türkçe ve 15 üstü sosyal neti ile yapılmış bir TYT baz alınarak hesaplanmıştır.

Son düzenleme:

Dil bölümü

Eşit ağırlıksan matematikte yapabileceğini düşündüğün belli başlı birkaç konuyu iyi öğrenmeye çalış. Bunun dışında tarih, coğrafya ve edebiyatı çok iyi bilirsen 150-200k arası yaparsın. Fakat bu dediklerim sadece eşit ağırlık için geçerli. Sözelsen zaten AYT matematik çözmene gerek olmaz ama sayısalsan geçmiş olsun.

ek: Burada bahsettiğim sıralama 30 üstü Türkçe ve 15 üstü sosyal neti ile yapılmış bir TYT baz alınarak hesaplanmıştır.

Dilciyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı