YKS'ye 1 ay kala ne yapılır?

Siz bilirsiniz ama aklınızda kalır diye dedim dediğim kanaldan edebiyatı bitirdim ve üstüne kadir gümüşten tekrar ediyorum 23/1 geldi son 3D denemesinde. Ama siz kendinizi böyle biliyorsanız karışamam rica ederim.
çok iyi yapmışsın bende bugün denemeye girdim 18-4 yaptım 2 yanlış paragraftan diğer iki yanlış ise şiir bilgisinden
aslında tek sorunum edebiyat şu n derece yapmak istiyorum ilk 3k en kötü
eğer edebiyat halledersem kesin yapabileceğimi düşünüyorum
teşekkür ederim söylediğini uygulamaya çalışacağım umarım işe yarar

Yani dediğim gibi eğer çok yüksek bir sıralama hedefin yoksa bence detaya girmene gerek yok.
3k yapmak istiyorum ama mesela şunu fark ettim ÖSYM denemedeki sorular kadar detay sormuyorlar ama eğer sınav 2021 gibi gelirse aşırı zorlanırım o yüzden stres ediyorum ama gelmez sanırım

Çok iyi yapmışsın bende bugün denemeye girdim 18-4 yaptım 2 yanlış paragraftan diğer iki yanlış ise şiir bilgisinden.
Aslında tek sorunum edebiyat şu n derece yapmak istiyorum ilk 3K en kötü.
Eğer edebiyat halledersem kesin yapabileceğimi düşünüyorum.
Teşekkür ederim söylediğini uygulamaya çalışacağım umarım işe yarar.

3K yapmak istiyorum ama mesela şunu fark ettim ÖSYM denemedeki sorular kadar detay sormuyorlar ama eğer sınav 2021 gibi gelirse aşırı zorlanırım o yüzden stres ediyorum ama gelmez sanırım.

Umarım yararlı olur işini görürse ne mutlu bana bende ilk 3K istiyorum bu arada aynı şeyi hedeflememize sevindim.

Tarih için sık sık tekrar yapman yeterli ama matematik icin bir şey diyemem bende hala sorun yasiyorum.
Umarim kazanirsin.

Matematiği işte her gün çalışarak hallediyorum da tarih çok büyük sıkıntı hem geç kaldım zaten ramazan yetginden izliyorum ama yetişmeyecek gibi.

Matematiği işte her gün çalışarak hallediyorum da tarih çok büyük sıkıntı hem geç kaldım zaten ramazan yetginden izliyorum ama yetişmeyecek gibi.

Bu sene ailemin zoruyla dershaneye gittim son 90 gün kala dershaneden ayrıldım ama tarih hala aynı tarih.

Bu sene ailemin zoruyla dershaneye gittim son 90 gün kala dershaneden ayrıldım ama tarih hala aynı tarih.
bende Şubat sonu adam akıllı çalışmaya başladım
aslında tarih için sana şunu söyleyebilirim Şubat ayına kadar maks 5 net yapıyorken dün ayt denemesinde tarih birde 9-1 tarih ikide ise 11'de 11 yaptım
demek istediğim severek dinlemen severek çalışman bu bütün dersler içinde geçerli ben tarihi severek dinledim ilgimi çekti çok nadiren soru kaçırıyorum artık ama mesela konularını bitirdikten sonra günlük okuma yapmak zorundasın yoksa çabucak unutuluyor
Ramazan hoca bence en iyisi tarih hocası yt içinde
bazen çok konuşuyor ama yine de insanın dinleyesi geliyor ben videoları 1,5 x'te dinledim konular bittiği gibi soruları çözdüm ve her gün tekrarlarımı aksatmadım
biliyor musun çoğu kişi tarih yapamayıp edebiyat yapıyor bende ise tam tersi tarihi yapıp edebiyatı yapamıyorum
kısacası dediğim gibi tarihi severek çalış ve sakın yetişmeyecek gözüyle bakma konular bittikten sonra tekrarlarını da günlük yaparsan çok nadiren soru kaçıracağına eminim

Bende şubat sonu adamakıllı çalışmaya başladım.
Aslında tarih için sana şunu söyleyebilirim şubat ayına kadar maksimum 5 net yapıyorken dün AYT denemesinde tarih bir de 9-1 tarih ikide ise 11'de 11 yaptım.
Demek istediğim severek dinlemen severek çalışman bu bütün dersler içinde geçerli ben tarihi severek dinledim ilgimi çekti çok nadiren soru kaçırıyorum artık ama mesela konularını bitirdikten sonra günlük okuma yapmak zorundasın yoksa çabucak unutuluyor.
Ramazan hoca bence en iyisi tarih hocası YT içinde.
Bazen çok konuşuyor ama yine de insanın dinleyesi geliyor ben videoları 1,5 X'te dinledim konular bittiği gibi soruları çözdüm ve her gün tekrarlarımı aksatmadım.
Biliyor musun çoğu kişi tarih yapamayıp edebiyat yapıyor bende ise tam tersi tarihi yapıp edebiyatı yapamıyorum.
Kısacası dediğim gibi tarihi severek çalış ve sakın yetişmeyecek gözüyle bakma konular bittikten sonra tekrarlarını da günlük yaparsan çok nadiren soru kaçıracağına eminim.

Uzun mesajın için teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyelerinizi bugün uydum ve severek dinlemeye çalıştım ve anladım gerçekten sevmek gerekiyormuş okumaları da limit el kitabını alacağım ondan okuyarak halletmeye çalışacağım çok teşekkür ederim💕💕

Uzun mesajın için teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyelerinizi bugün uydum ve severek dinlemeye çalıştım ve anladım gerçekten sevmek gerekiyormuş okumaları da limit el kitabını alacağım ondan okuyarak halletmeye çalışacağım çok teşekkür ederim💕💕
bu arada bence ramazan hocanin ayt kitabini al mesela denemede bazen detay soru geliyor ve el kitaplarinda o konuya ait bilgi olmuyor ama ramazan hocanin kitabi yeterince detayli onu alsan daha iyi
rica ederim :3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı