p0ison20
Centipat
Daha fazla
Merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ilk başta bazılarınızın diyeceği 'herkesin kapasitesi farklı ya da senin sınırın ne?" diyecek olabilir, biliyorum ancak benim sorum acaba 2 yıl iyi bir süre mi güzel bir üniversitede tıp kazanmak için? Daha okulun biraz başlarında olduğumuz için şu anda rutin olarak 20 paragraf (ileride 40 yaparım) ve kitap okuyorum, 11. sınıfın ortalarına doğru yani TYT matematiği bitirmeye doğru artık rutine problem ve geometri eklemeyi düşünüyorum.
Sonrasına artık o zaman gelince bakarım. 9. sınıf duvara çarpmış gibi olmuştum, 10. sınıf biraz daha iyiydi 10. sınıf yaz tatilinde ise farkındalık yaşadım ve 11. sınıfta günlük ortalama en az 4-5 saat ders çalışıyorum hafta sonları 8 saate kadar çıkıyor, düşüncelerinizi merak ediyorum. TYT adına hiç denemeye girmedim bu arada. Matematiği bitirene kadar da girmem zaten.
Ben de 11.sınıfım TYT matematikte benim de problemim var. Paragrad 4 senedir rutinim var fazla zorlandığım söylenemez ama problemler konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum. Ve şu dikkatimi çekti bu bilincin farkına varan bir sürü 11.sınıf var. Bize çok rakip çıkıyor.