Yapılmalı zaten, çok iyi geliyor.Yarın dershaneye başlıyorum. Haftada 5 gün ve öğlen 4'te bitiyor. Eve gelmem 1 saat desem, 2 saat günlük tekrar yapıp spora gitsem olur mu? 2'si bir arada gider mi?
Bana da iyi gelicekmiş gibi geliyor. O yoğunluktan kaçış yeri olarak bakıyorum.Yapılmalı zaten, çok iyi geliyor.
Fitness'dan bahsediyordum hocam. Dinlenme günlerimde arada bir bisiklet sürmeye de çıkmayı düşünüyorum eğer o gün hava güzel olursa.Rica ederim, ne demek.
Spordan kasıtınız ney bilmiyorum ama, mümkün olduğunca açık havada, arabalardan uzak ağaçlı ve yeşil bölgelerde yapmaya çalışın. Ne kadar yapacağınız size kalmış, en azından yarım saat yapın bence.
Tabii bu dediğim yürüyüş için geçerli, her yerde önerdiğim gibi imkanınız varsa kesinlikle bir dövüş sporuna yazılmanızı öneririm. Hem enerjinizi atarsınız, hem de sakinleşirsiniz. Öğreneceğiniz teknikler de cabası.
Karate olabilir, Taekwando olabilir hiç fark etmez. Bunlar da boş sporlar değildir sanılanın aksine. Herhangi bir dövüş sporundan 6-7 ay eğitim alın, temelleri atın dışarıda dövüşmeyi bilmeyen herhangi birini alırsınız zaten %90. O yüzden ne yaptığınız önemli değil, sevip sevmediğiniz önemli.
Spor spordur hocam ne olduğu fark etmez. İyi gelir, yapmanızı kesinlikle öneririm.Fitness'dan bahsediyordum hocam. Dinlenme günlerimde arada bir bisiklet sürmeye de çıkmayı düşünüyorum eğer o gün hava güzel olursa.
Anladım hocam, teşekkürler.Spor spordur hocam ne olduğu fark etmez. İyi gelir, yapmanızı kesinlikle öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.