YKS'ye çalışmadığım için pişmanım

Yine mi olmadı?
Oldurmadım diyelim. Yine çalışmadım. Daha fazla zorlamaya gerek yok. Asgari ücret ile beden işçisi olarak çalışmaya başladım. Herkes okuyacak diye bir şey de yok. Elbette ben de isterdim iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumayı ancak tembelim işte, yine hazırlansam yine çalışmam. Ben buyum. Açıktan sırf ne olur ne olmaz elimde üniversite diplomam bulunsun diye 2 yılık bir bölüm okurum. (bitirebilirsem tabii)

Oldurmadım diyelim. Yine çalışmadım. Daha fazla zorlamaya gerek yok. Asgari ücret ile beden işçisi olarak çalışmaya başladım. Herkes okuyacak diye bir şey de yok. Elbette ben de isterdim iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okumayı ancak tembelim işte, yine hazırlansam yine calışmam. Ben buyum. Açıktan sırf ne olur ne olmaz elimde üniversite diplomam bulunsun diye 2 yılık bir bölüm okurum. (bitirebilirsem tabii)

AÖF bilgisayar programcılığı oku sonra DGS'ye gir belki bilgisayar mühendisi olabilirsin. Hemen ümit kesme.

AÖF bilgisayar programcılığı oku sonra DGS'ye gir belki bilgisayar mühendisi olabilirsin. Hemen ümit kesme.
Artık kendime güvenim yok. Benim kaderim bu. Daha fazla şekillenmez. YKS'ye çalışmayan adam minimum kontenjanla, çok yüksek puan alıp bilgisayar mühendisi olabileceğine inanıyor musun?

Hayatta bir şeyleri başarabileceğime dair umudum kalmadı.

Böyle hissetmen normal. Bir işe gir AÖF bilgisayar programcılığı ya da YBS'ye kayıt ol. Birkaç yıl sonra kendini iyi hissedersen sınavı denersin. Çok da kasmamak lazım. Üniversite kazanamamak dünyanın sonu değil. AÖF'den diploma almaya bak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı