YKS'ye çalışmaya ne zaman başlanmalı?

Efe3428

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12500h rtx4050
Merhaba, bu yıl 11.sınıfa geçeceğim. Ve yazın hiç çalışmadım. YKS'ye çalışmaya ne zaman başlamalıyım. İlk zamanlarda hangi kitapları almalıyım. Bir öneride bulunursanız sevinirim.
Bölümüm sayısal. Matematikte birkaç konuyu gram anlamıyordum. Ve en çok 50 altı olan dersim matematikti. Ve fizik dersim aşırı kötü diyebilirim. Kimyada mol konusu hariç iyiyim. Biyoloji, coğrafya ve tarih derslerim iyi.

Merhaba, bu yıl 11.sınıfa geçeceğim. Ve yazın hiç çalışmadım. YKS'ye çalışmaya ne zaman başlamalıyım. İlk zamanlarda hangi kitapları almalıyım. Bir öneride bulunursanız sevinirim.
Bölümüm sayısal. Matematikte birkaç konuyu gram anlamıyordum. Ve en çok 50 altı olan dersim matematikti. Ve fizik dersim aşırı kötü diyebilirim. Kimyada mol konusu hariç iyiyim. Biyoloji, coğrafya ve tarih derslerim bir Çin atasözü şunu diyor: Ağaç dikmenin en iyi zamanı 20 yıl önceydi, ikinci en iyi zaman ise bugündür.
Bir Çin atasözü şöyle der: Ağaç dikmenin en iyi zamanı 20 yıl önceydi, ikinci en iyi zaman ise bugündür. Bir disiplin ve düzene oturtup erken zamanda başlamak en iyisi. Önünde uzunca bir süre var. Hangi ders ve konuda eksiklerin varsa bunu erkenden fark edebilirsin. Ayrıca mutlaka deneme çözmeyi unutma çünkü denemeler sayesinde seviyeni görmüş olursun. Hedefin ne bilmiyorum ama ulaşabilmen için bu atasözünü bilmen sana faydalı olabilir.

Yarın bile başlayabilirsiniz. YouTube'da bilgi eksikliği var haberiniz olsun. Sırf konu anlatımı kitaplarını satmak için adamlar konuyu eksik bilgi vererek anlatıyor.

Bir Çin atasözü şöyle der: Ağaç dikmenin en iyi zamanı 20 yıl önceydi, ikinci en iyi zaman ise bugündür. Bir disiplin ve düzene oturtup erken zamanda başlamak en iyisi. Önünde uzunca bir süre var. Hangi ders ve konuda eksiklerin varsa bunu erkenden fark edebilirsin. Ayrıca mutlaka deneme çözmeyi unutma çünkü denemeler sayesinde seviyeni görmüş olursun. Hedefin ne bilmiyorum ama ulaşabilmen için bu atasözünü bilmen sana faydalı olabilir.

Teşekkürler. Hedefim aşırı yüksek değil ama bende tam bilmiyorum. 11.sınıfta TYT, 12.sınıfta AYT çalışmayı düşünüyorum. Ve başta önerdiğiniz kitaplar var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı