YKS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı?

Hocam 9'a ne oldu ama? Çok soru çıkmıyor mu oradan.
TYT zaten 9 ve 10'dan oluşuyor. (TYT Tarih hariç, o 9'ddan 12'ye kadar hepsini kapsıyor.) 🤔

10. sınıfta günde iki ders çalışıyorsan 1'i TYT yani 9. sınıf birisi 10. sınıf olsa çok iyi olabilir mesela. Tabii bunu örnek olsun diye söylüyorum, sen kendin nasıl uygun görürsen öyle ilerlersin. Demek istediğim her sınıfı kendi zamanında aklına al ki ileride rahat edesin. ❤️

Merhaba şu anda 10. sınıfım fakat 9. sınıf ile alakalı aklımda çok az şey var sorum şu YKS'ye ne zaman çalışmaya başlamam lazım 11. sınıf diyor çoğu kişi ama kafam şu an çok karışık. Ne yapacağım bilmiyorum, ormanın içinde avlanmış sincap gibiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Hedefinize bağlı iyi bir derece yapmak istiyorsanız şu an bile başlayabilirsiniz ama yok ben 300bin yapıp kıytırık mühendislik filan yazacağım diyorsanız son sene boyunca çalışmanız yeter.

Hocam 9'a ne oldu ama? Çok soru çıkmıyor mu oradan.

9 konuları 10 konuları diye ayırarak çalışma genel TYT konuları olarak çalış çünkü birbiriyle bağlantılılar. Bilindik bir test kitabının içindekiler kısmındaki konu dağılımına göre çalışabilirsin.

Hedefinize bağlı iyi bir derece yapmak istiyorsanız şu an bile başlayabilirsiniz ama yok ben 300bin yapıp kıytırık mühendislik filan yazacağım diyorsanız son sene boyunca çalışmanız yeter.

9 konuları 10 konuları diye ayırarak çalışma genel TYT konuları olarak çalış çünkü birbiriyle bağlantılılar. Bilindik bir test kitabının içindekiler kısmındaki konu dağılımına göre çalışabilirsin.

Hocam avukatlık düşünüyorum.

Ama hocam gidip kars üniversitesi falan tutturmayayım bir de açık ta kalma gibi bir durum yok değil mi?

EA sayısala göre daha kolay derece yapılıyor dediğim gibi düzenli çalışan biriysen 1 sene yeterli, bence şu an bile çalışmaya başlayabilirsin hedefini yükselt gözünü ilk 500e dik daha çok zamanın var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı