Denemelerde o konudan soru kaçırmayacak kadar.Merhaba. Günlük ve haftalık ne kadar soru çözüyorsunuz?
O daha çok soru çözme sayısından ziyade soru çözme kalitesi. Benim sorum farklıydı da siz bilirsiniz.Denemelerde o konudan soru kaçırmayacak kadar.
Belli bir sayı belirlemiyorum. Zaten belirlenmemeli günde 50-100 soru çözüp bırakmanın hedeflenmesi mantıklı değil çünkü konudan konuya çözülmesi gereken soru sayısı değişiyor. O hafta hangi konuları çalıştığına bağlı olacak şekilde değişir. Branş denemesinde o konudan hala soru kaçıyorsa bir kitaptan daha çözersin haftalık çözülen soru sayısı 100 soru artar yani çok değişken bir şey.O daha çok soru çözme sayısından ziyade soru çözme kalitesi. Benim sorum farklıydı da siz bilirsiniz.![]()
Kazanım odaklı gitmek doğru olan.Belli bir sayı belirlemiyorum. Zaten belirlenmemeli günde 50-100 soru çözüp bırakmanın hedeflenmesi mantıklı değil çünkü konudan konuya çözülmesi gereken soru sayısı değişiyor. O hafta hangi konuları çalıştığına bağlı olacak şekilde değişir. Branş denemesinde o konudan hala soru kaçıyorsa bir kitaptan daha çözersin haftalık çözülen soru sayısı 100 soru artar yani çok değişken bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.