YKS'ye nasıl hazırlanılmalı?

erdmee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim ve ilk olarak MSÜ'ye sonra da YKS'ye gireceğim. Aslında eylül ayında TYT fen ve paragraf çalışmaya başlamıştım ama bir takım ailevi olaylar nedeniyle o an ki düşük moral ve motivasyonla çalışmayı bırakmıştım maalesef. Ocak başı gibi çalışmaya başladım günde 2 matematik ders anlatımı izleyip testlerini çözüyorum ama arada bazı günler çalışmak istemiyorum ve boş geçtiği oluyor, bazen de 30-40 arası paragraf çözüyorum ama hiç fen çalışamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Biyoloji ile aram iyi çoğu denemede +4 net yapıyorum ama kimya ile aram aşırı kötü. Netlerim ise şu şekilde (TYT)
Edebiyat: 33-37 net arası.
Sosyal: 14-19 net arası.
Matematik: 18-25 net arası.
Fen 8-13 net arası.
Ne yapmam gerektiğine dair yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Merhaba, 12. sınıf öğrencisiyim ve ilk olarak MSÜ'ye sonra da YKS'ye gireceğim. Aslında eylül ayında TYT fen ve paragraf çalışmaya başlamıştım ama bir takım ailevi olaylar nedeniyle o an ki düşük moral ve motivasyonla çalışmayı bırakmıştım maalesef. Ocak başı gibi çalışmaya başladım günde 2 matematik ders anlatımı izleyip testlerini çözüyorum ama arada bazı günler çalışmak istemiyorum ve boş geçtiği oluyor, bazen de 30-40 arası paragraf çözüyorum ama hiç fen çalışamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Biyoloji ile aram iyi çoğu denemede +4 net yapıyorum ama kimya ile aram aşırı kötü. Netlerim ise şu şekilde (TYT)
Edebiyat: 33-37 net arası.
Sosyal: 14-19 net arası.
Matematik: 18-25 net arası.
Fen 8-13 net arası.
Ne yapmam gerektiğine dair yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

AYT netleriniz kaç hocam AYT'den yana sıkıntınız yoksa çok rahat 50k yaparsınız düzenli çalışmayla.

Aslında 10k isterim ama şuan eczacılık düşündüğüm için 50k.
Kimya ve matematiği kesinlikle yükseltmelisin, bana sorucak olursan kimya'dan çok matematiği hallet, ikisini bir arada götürmek zor olabilir senin açından, eczacılık baya zor hocam, tyt matematiği halledip ayt'den 20 net yapmanız lazım, mezuna bırakmayı düşünüyor musunuz?

AYT kötü maalesef sınava bu kadar kısa süre kalmışken hala 20-30 AYT zor yapıyorum ve hiç AYT çalışmadım şuana kadar.
Bugün Youtubeda sizin probleminizle ilgili bi video izlemiştim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı