YKS'ye son 3 hafta kala çalışma hevesi yok

Çok şükür beni anlayan biri... O kadar haklısınız ki benim amacım okumak ve finansal özgürlüğe ulaşmak amacım zaten asgari ücretle çalışmak olsaydı üniversite için uğraşmaz bir yere girer çalışıyor olurdum.
Hani çoğu kişi okumadan daha çok kazanacağını söyler ama bu kadar okuyup bırakılmaz hedefe devam.

Çok şükür beni anlayan biri... O kadar haklısınız ki benim amacım okumak ve finansal özgürlüğe ulaşmak amacım zaten asgari ücretle çalışmak olsaydı üniversite için uğraşmaz bir yere girer çalışıyor olurdum.
En önemlisi de size bu şekilde işte çalış daha kolay diyenleri takma onlar kolay yolu seçmiş olabilirler. :D

mühendisler bile başlangıçta asgari ile başlıyor bu kompleks ne

mühendisler bile başlangıçta asgari ile başlıyor bu kompleks ne
Kompleks değil hedef o . Adam asgari ücrete asla çalışmam demiyor bu kadar okudum çalıştım daha iyi maaş almayı finansal özgür olmayı hedefliyorum diyor.

Mühendisler bile başlangıçta asgari ile başlıyor bu kompleks ne.

Kompleks değil Asgari ücretle başlasan bile bu zamanla yükselecek. Diğeri ise ömür boyu asgari ücret alacak ya da gününün 12 saatini verip 3-4bin lira fazla alacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı