Eren Aktas
Kilopat
Hayır. Mezuna kalırsan başla.
Fazla bir hedefim yok 2 yıllık bilgisayar programcılığı yarından itibaren başlıyorum. Ayt ile işim yok. Sanırım başaracağım.
Hayır. Mezuna kalırsan başla.
Daha 10.sınıfım.YKS sonucunuz nasıl geldi acaba?
Mezuna kalan birinin bol bol zamanı olur eğer dershaneye gitmiyorsa (parası olmayan var) Youtube üzerinden çalışacak elbette.Ben öyle yaptım.Youtube sayesinde 2k'ya girdim.Sözel kısımda dediğin doğru olabilir fakat matematiği kitaptan çalışamassın.He önemli olan sadece zaman da değil.Sen verimli çalışıyorsan YouTube ile fazladan zaman kaybetmişsin bir önemi yok yeterki çalış.Hocam dediğim gibi ben tecrübe ettim, okul sınavlarında da arkadaşlarım hep youtube'dan çalışırlardı ben son gün kitaptan çalışırdım 90 üzeri notlar alırdım hepsini geçerdim, geçiyorum.
Yanlış anlama dostum da 11-12 ile 10 arasında dağlar kadar fark var. Permütasyon vs kombinasyon dışında konunuz yok.Daha 10.sınıfım.

Dikkat ederseniz AYT için konuşmadım, TYT için konuştum. Evet, sözel dersleri sona bırakıyorum.@Demokrat21 Daha AYT bile bilmeyen ve sınava son gün çalışan biri için iddialı sözler.
Bende de durumlar aynı aslında TM için, mat 20-25 ; fen 5-10 arası.Hayır. Mezuna kalırsan başla.
Sayısalım. Mat 20 Fen ise 15 civarı.
Ee 10.sınıfsan tecrübe konuşuyor kısmı biraz iddalı olmuşDaha 10.sınıfım.
TYT için konuştum yukarıda dediğim gibi.Yanlış anlama dostum da 11-12 ile 10 arasında dağlar kadar fark var. Permütasyon vs kombinasyon dışında konunuz yok.
Mat iyi fen düşük. Fen çalışmanız lazım taklaya gelirsiniz.Bende de durumlar aynı aslında TM için, mat 20-25 ; fen 5-10 arası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.