YÖK Atlas'daki başarı sıralaması gerçek mi?

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar, seneye üniversite sınavım var. İktisat bölümüne gitmeyi planlıyorum. Üniversitelere baktığımda Hacettepe'ye gidecek gibi gözüküyorum fakat diğer sitelerde Hacettepe iktisat 100K diyorken YÖK Atlas'da buraya girenler ortalama 200K ile girmiş. YÖK Atlas mı yanlış veri veriyor, yoksa diğer siteler tavan sıralamayı mı gösteriyor? Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar, seneye üniversite sınavım var. İktisat bölümüne gitmeyi planlıyorum. Üniversitelere baktığımda Hacettepe'ye gidecek gibi gözüküyorum fakat diğer sitelerde hacettepe iktisat 100k diyorken YÖK Atlas'da buraya girenler ortalama 200k ile girmiş. YÖK Atlas mı yanlış veri veriyor, yoksa diğer siteler tavan sıralamayı mı gösteriyor? Bilgisi olan var mı?

En doğru bilgiyi YÖK Atlas'da bulursunuz hocam.

Sağ olun arkadaşlar. Ben de diyorum 100K'dan nasıl 200K'lara varan fark oluşuyor diye. Teşekkür ediyorum tekrardan seneye girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. TYT'den falan 70-90 net arası çıkarıyorum OBP 80-85 arası gelecek umarım girebilirim.

Sağ olun arkadaşlar. Ben de diyorum 100K'den nasıl 200K'lara varan fark oluşuyor diye. Teşekkür ediyorum tekrardan seneye girecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. TYT'den falan 70-90 net arası çıkarıyorum OBP 80-85 arası gelecek umarım girebilirim.

Hocam ben 40 net yapsam lokma dağıtacağım bayağı iyi yapıyormuşsunuz. 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı