Yönetim bilişim sistemleri mi, bilgisayar mühendisliği mi?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, şu anda sayısalım. 12'yim ve YKS'ye hazırlanıyorum. Ama bir anda aklıma YBS girdi. 3 gündür bunu düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fen bilimleri derslerim iyi değil fizik veya kimya yapamıyorum. Sırf bu yüzden YBS seçmek mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
Sayısal dersleriniz kötüyse YBS daha uygun olabilir sizin için. Ama diğer kişilerin de yazdıklarını okuyup karar verin.

Edit 1: Başka kişiler dedim, benden başka kimse cevap vermedi :/
Edit 2: Allah senden razı olsun @264523. Sen cevap yazmasan bütün konu benim başıma kitlenecekti.

Son düzenleme:
Sayısal dersleriniz kötüyse YBS daha uygun olabilir sizin için. Ama diğer kişilerin de yazdıklarını okuyup karar verin.
Bir yanım sayısal da kal bir şekilde halledersin diyor diğer yanım kendini gereksiz yere zorlamaya ne gerek var yazılım ağırlıklı bir üniversitede ybs oku geç diyor.

Bir yanım sayısal da kal bir şekilde halledersin diyor diğer yanım kendini gereksiz yere zorlamaya ne gerek var yazılım ağırlıklı bir üniversitede ybs oku geç diyor.
Nasıl bir meslek istiyorsunuz?

Son düzenleme:
YBS okuyunca mühendislikten bir yanı eksik kalıyor mu neden boş beleş bir bölüm hocam
Mühendislik, yazılım odaklı bir meslek istiyorsanız daha iyidir. YBS ise genel anlamda bilişim teknolojileri ile ilgilenen meslekler için uygundur.

Mühendislik, yazılım odaklı bir meslek istiyorsanız daha iyidir. YBS ise genel anlamda bilişim teknolojileri ile ilgilenen meslekler için uygundur.
Onlar nedir ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…