Bilgisayar tamirciliği, bilgi işlem personeli...Onlar nedir ki?
Bilgisayar tamirciliği, bilgi işlem personeli...Onlar nedir ki?
O zaman ben sayısalda kalayım hocam böyle olacaksa.
İkisini beraber mi okumam gerek o zaman hiç bulaşmıyayım.YBS ve İBY (İşletme Bilgi Yönetimi) denk bölümlerdir. Yazılım ağırlıklı gitmek istiyorsan Bilgisayar/Yazılım Mühendisliği düşünebilirsin. Ya da çoğu kişinin bilmediği ama Bilgisayar Mühendisliği bölümü kadar ve hatta yer yer daha fazla yazılım gördüğün "Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri" bölümüne de göz atabilirsin. YBS ve İBY okursan, SQL ve veritabanı ile ilgili departmanlarda rahatlıkla görev alabilirsin. Algoritma, C programlama dili ve SQL gibi temel her şeyi öğrenirsin. Product Owner olup, yazılım departmanlarında görev alabilirsin. Çeşiti çok. Boş beleş diyip kötüleyenlere aldırma. Mühendislik de okusan bu alanda iş tamamen sana kalıyor. Şu dönemde kimse diplomana bakmıyor. Liyakat kalmadı. Tamamen düzgün bir konuşma, kendini iyi ifade edebilme ve gelişime açık olman önemli.![]()
YBS okuyup DGS'ye girildiği bilgisini aldık arkadaştan ondan güldüm.![]()
DGS işi yalan oluyor yani YBS için.Kanka ALES sınavına gireceksin, eğer 4 yıllık üniversite bitirirsen ALES zor değil ancak TYT gibi düşün çarşamba pazarı gibi Türkçe paragraf soruları var.Yönetim Bilişim Sistemleri DGS ile hangi bölümden alıyor? - Masalsitesi.gen.tr
Hangi bölümden DGS ile Yönetim Bilişim Sistemleri? Bilgi Yönetimi. Bilgi Yönetimi (İnternet) Yönetim Bilişim Sistemleri hangi bölümlere geçiş yapabilir? Bilgi Yönetimi DGS Geçiş Bölümleri Nelerdir....Geçiş hakkı bulunan bölümler ise şöyle;Çalışmamasalsitesi.gen.tr
Dostum ufak bir hata yapmışım programcılık ile DGS girilirse mühendislik olur diyecektim kusura bakma.
DGS işi yalan oluyor yani YBS için.
Kararımı verdim gibi duruyor teşekkür ederim.Aynen kral sana attiğim linke bakarsan görürsün hangi bölümler için geçiş yapıldığını.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.