Yönetim bilişim sistemleri okunur mu?

YBS TR şartlarında EA puan türünde okunabilecek en mantıklı bölüm yazılım CE proje yönetiminin birlikte işlenmesi bölümü eşsiz kılmış.
 
Merhaba arkadaşlar, yazılım alanında ilerlemek istiyorum ancak sayısal seçmemin beni zorlayacağını düşündüğüm için bu bölümü buldum. Sizce okunur mu yoksa kendim zorlayıp sayısal seçip yazılım mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği mi okumalıyım? Ayrıca bu bölüm ne gibi iş imkanları sağlıyor az bir araştırdım sanırım bulut sistemler mi üzerine imiş ancak pek anlamadım detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE.

YBS güzel bir bölüm, diploması yazılım sektöründe de oldukça etkili, açıköğretimden okumadığın sürece her yerde okuyabileceğin bir bölüm, elbette kendini geliştirmen de çok önemli. İlerleyeceğin alanı iyi belirleyip projeler ile desteklemeni kendini teknik anlamda da geliştirirsen açık öğretim hariç her yerde okunur. Açıköğretimde okunmaz dememin sebebi iş ilanlarında açık öğretim mezunlarını filtreden eliyorlar, o yüzden açık öğretim diploması işlevsiz bir diploma maalesef.
 

Geri
Yukarı