Yoklama kaçağı olduğumu öğrendim, ceza yer miyim?

umuterten

Kilopat
Daha fazla  
Ben 2002 doğumluyum. Az önce e-Devlet'ten yoklama kaçağı olduğumu ve yaklaşık bir senedir arandığımı öğrendim. Liseyi açıktan okuyorum. Sizce ceza yer miyim? Gitsem şubeye, askerliği tecil ettirsem? Bana kimse de bilgi vermedi, telefonuma mesaj falan da gelmedi.

Araştırdım ceza yiyebilirsin yine de sen kendin git aranırsan daha fazlaya mal oluyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2002 doğumluyum. Az önce e-Devlet'ten yoklama kaçağı olduğumu ve yaklaşık bir senedir arandığımı öğrendim. Liseyi açıktan okuyorum. Sizce ceza yer miyim? Gitsem şubeye, askerliği tecil ettirsem? Bana kimse de bilgi vermedi, telefonuma mesaj falan da gelmedi.
Bana da aynısı oldu, üstünden çok zaman geçmemiştir umarım, askerlik şubeye gidip durumunu belirt bir şey olmaz.

Düzeltme: bir seneye yakın mı? bro işi gücü bırak koş

Ben abimle havaalanına girerken dur işareti yaptığını görmedik ve park yerinde durduğumuzda yanımıza silahla gelip dışarı çıkardılar bir de üstüne arabanın ruhsatına bakarken plakayı yanlış girdiği için kaçak araba kullanıyor sanacaklardı 😂 üniversitesi de uğraşmadığı için asker kaçağı gözüküyordu, imza alıp saldılar bizi. Bazen oluyor böyle durumlar okulunuz ile görüşün dediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı