Yoklama kaçakları e-Devlet üzerinden tecil ettirebilir mi?

Hocam bu durum az önce başıma geldi. Yoklama kaçağı olarak gözüktüğüme dair bir mesaj geldi. Aktif olarak okumaktayım.
Bu erteleme işlemi ile bu sorunu halledebiliyorum yani doğru mu anladım?

Evet böyle bir sorun var. E-Devletten askerlik erteleme kısmında halledilebiliyor sanırım ama çok fazla kişide bu durum var ki siteye giremiyorum devamlı sistemde hata oluştu diyor.
Allah yardımcınız olsun, bu sorun şu an tüm e-devlet sistemine yoğunluk var haliyle çöküp çöküp duruyor.

Evet, asal yoklama başvurusu kısmından 4-5-6 kısmında diploman gözükecek.
Diplomanı harç verip teslim al daha sonra erteleme (tecil) kısmı açılıyor.
Anlamıyorum E-Devlet sitesini. Diploma sorgulama diye yazınca gözüküyor ancak askerlik ertelemede hata veriyor. Sırf 5 TL olan harç yüzünden.

Evet, asal yoklama başvurusu kısmından 4-5-6 kısmında diploman gözükecek.
Diplomanı harç verip teslim al daha sonra erteleme (tecil) kısmı açılıyor.
Anlamıyorum E-Devlet sitesini. Diploma sorgulama diye yazınca gözüküyor ancak askerlik ertelemede hata veriyor. Sırf 5 TL olan harç yüzünden.
Önce yoklama başvurusu mu yapmam gerek yani? Direkt askerlik erteleme başvurusu yapmam gerekmiyor mu?

Önce yoklama başvurusu mu yapmam gerek yani? Direkt askerlik erteleme başvurusu yapmam gerekmiyor mu?
Hayır yapma. Yoklama kaçağı isen sadece erteleme bölümü üzerinden yapacaksın. Sen dene erteleme kısmını. Sistemde bir hata oluşdu derse yoklamada 5. kısma kadar ilerleyin ordan diplomanızı göreceksiniz. Bir sorun varsa anlarsınız isimden falan. Diplomanızı okuldan teslim aldınız mı?
Aynı zamanda mezun değil iseniz okuduğunuz okulda gözükecek.

Hayır yapma. Yoklama kaçağı isen sadece erteleme bölümü üzerinden yapacaksın. Sen dene erteleme kısmını. Sistemde bir hata oluşdu derse yoklamada 5. kısma kadar ilerleyin ordan diplomanızı göreceksiniz. Bir sorun varsa anlarsınız isimden falan. Diplomanızı okuldan teslim aldınız mı?
Aynı zamanda mezun değil iseniz okuduğunuz okulda gözükecek.
Hocam orayı deniyorum ama devamlı hata veriyor. Sorgulama kısmı da erteleme kısmı da hata veriyor şu anda.
Erteleme kısmında son noktaya kadar gelmiştim. Bilgilerde bir eksiklik yok. Son noktada kaydet kısmında hata veriyor.
Zaten okuyor olarak kayıtlıyım E-Devlette. Muhtemelen otomatik olarak düzelecek onlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı