Yoksa siz de mi mutlulugu ariyorsunuz?

Tam benim kafadan, küresel sermayenin oyununa gelip ömrünü tüketenleri gördükçe gıcık kapan ben. Biraz Türkiye özeti gibi olmuş. Bu kısa film bizden çıkmamıştır ama değil mi? Yabancı gibi. Kaldı ki biz, emek sömürüsüne yabancılardan 10 kat fazla ses çıkarmamız, böyle kısa filmler yapmamız gerekirken, haftada 30 saat çalışan adamların, bu filmleri yapması da bir garip. Yine uyuyalım biz, 3 kuruş gelirle, kredi çekeriz ev alırız, o ev için 10 yıl çalışırız, 5 yıl da, araba için çalışırız, çocuklar için de 10 yıl çalışırız. Şükür ederiz biz. Ama çok dindarız biz, Allah diyene hemen inanırız, ama faiz lobisini zengin ederiz, çok şükür. Ben mutlu değilim, cahil olsaydım mutlu olurdum.

MUTLULUK=CAHİLLİK

:D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi tabi, hindistan bizden mutludur mesela. Her şey içinde, 400'ü verince.:ROFL:

Biz de yarışırız Hindistan'la ama.

Mutluluk geçici olduğunu düşününce, acının her zaman gerçek olduğu düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Sağda solda savaş var, kıtlık var, vs vs. sadece biz görmüyoruz gibi düşünceler... Sadece tek bir kelime çıkar ağzımdan "Şükür" . :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı