C/C++ Yol haritası nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan xGmc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 147

xGmc

Femtopat
C++ öğrenmek istiyorum. Hangi playlisti izlemeliyim kararsız kaldım. Şu an fehmi uyar ın playlisti açık bu adamın playlist iyi midir?

Playlist'den ziyade https://www.learncpp.com/ bu siteden devam etmen bence daha iyi olur. Ancak Cloudflare'den dolayı siteye girilemiyor yakın zamanda düzelir.

Evet olabilir burasıda ama illa playlist olsun dersen Murat yücedağ öneririm.

Playlist'den ziyade https://www.learncpp.com/ bu siteden devam etmen bence daha iyi olur. Ancak Cloudflare'den dolayı siteye girilemiyor yakın zamanda düzelir.

Şu anda anlık hiçbir siteye girilmiyor sebebi nedir?

C++ konusunda Türkçe olarak sadece C derneğinin kaynaklarını tavsiye ederim. Diğerlerinin konuya hakim olduklarını hiç zannetmem. Mümkünse yabancı kaynak kullanın ve yazılı olsun.

Birde c/c++'ta hızlı ilerleyebilmek için düşük seviyeli kodlama yapacaksınız. C ile kalkıp muhasebe programı yazılmaz, size hiçbir şey katmaz.

C++ konusunda Türkçe olarak sadece C derneğinin kaynaklarını tavsiye ederim. Diğerlerinin konuya hakim olduklarını hiç zannetmem. Mümkünse yabancı kaynak kullanın ve yazılı olsun.

Bir de c/c++'ta hızlı ilerleyebilmek için düşük seviyeli kodlama yapacaksınız. C ile kalkıp muhasebe programı yazılmaz, size hiçbir şey katmaz.

Muhasebe için r öğrenebilir gibi ama net bilmiyorum.

Bir de c/c++'ta hızlı ilerleyebilmek için düşük seviyeli kodlama yapacaksınız. C ile kalkıp muhasebe programı yazılmaz, size hiçbir şey katmaz.

Eğer düşük seviyedeyseniz zaten C# ile başlamalısınız direkt C++'tan başlanmamalı bence.

Muhasebe için r öğrenebilir gibi ama net bilmiyorum.

Eğer düşük seviyedeyseniz zaten C# ile başlamalısınız direkt C++'tan başlanmamalı bence.
Düşük seviye dediğimiz olay low level, yani insana değil makinaya yakın kodlama. Her yazılımın front end ve back end tarafları vardır. C gibi hızlı dillerle back end tarafı kodlanır. Düşük seviye budur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı