Huawei Matebook D 16 2023 vs ASUS Zenbook 14 OLED (UX3405)

Güntuğ Akgün

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar günlük kullanım ve okul için kullanacağım. Oyun gibi bir derdim hiç yok. Uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Mac düşünmüyorum. Bu iki bilgisayar arasından hangisini önerirsiniz? Windows olan bu fiyat dolaylarında başka bir ürün öneriniz olursa ona da açığım. İkisini de karşılayabilecek bütçem var ancak fiyata değsin istiyorum ve OLED olması beni aşırı çekiyor ASUS'a.

34.000 TL.

39.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
hatırladığım kadarıyla u işlemciler daha çok enerji kullanıyordu emin değilim yine de.

Tam tersi hocam. "U" ultrabook işlemcisi sınıfını temsil eder. Yani batarya performansı ile öne çıkar. Ağır işlerde "H" serisinden geride kalır. "HX" serisinden çok daha geride kalır. Ultrabookların amacı ağır iş yükü olmadığından uygundur. Zaten soğutma sistemleri ve güç tüketimi de görece daha zayıftır.

Tam tersi hocam. "u" Ultrabook işlemcisi sınıfını temsil eder. Yani batarya performansı ile öne çıkar. Ağır işlerde "h" serisinden geride kalır. "HX" serisinden çok daha geride kalır. Ultrabook'ların amacı ağır iş yükü olmadığından uygundur. Zaten soğutma sistemleri ve güç tüketimi de görece daha zayıftır.

Doğrudur hocam, bende Ultra 5 125h var. Bilgilendirme için çok teşekkürler bilen birinden dinlemek önemli böyle konularda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı