Komşumuzun modeminden Ethernet kablosu ile kasaya bağlantı çekiyorum. ADSL'ya da DSL kullanıyoruz. Evde hem Wi-Fi hem de kablo ile internete bağlanmak için router mı Access Point mi tercih etmeliyim? Ne kadar yeterli bir model işimi görür?
Bu Router'ı AP olarak kullanabilir miyim? Router kurarken abonelik bilgilerine ihtiyaç oluyor diye biliyorum.Router alabilirsin bu işini görür cihazın OpenWrt desteği mevcut ileride kendine fiber internet alırsan bunu kullanabilirsin.
Bu Router'ı AP olarak kullanabilir miyim? Router kurarken abonelik bilgilerine ihtiyaç oluyor diye biliyorum.
Hocam peki benim senaryonda router şeklinde mi yoksa AP şeklinde mi kullanmak mantıklı oluyor?Yok bu AP olarak kullanılabiliyor hatta karşıdaki cihaz iyiyse kablosuz olarak bile birbirine bağlayabilirsin.
Peki Router şeklinde mi AP şeklinde mi kullanmak mantıklı? Hangisi daha verimli olur. TV ve PC'ye kablodan bağlanacağım ve telefondan kablosuz.Ucuz olsun derseniz idarelik AP almak daha iyi. Ama en iyisi AP destekli Router almak. Gelecek için de.
Router'i zaten AP moduna alınca AP'den farkı yok. Router almak daha mantıklı olur.Peki Router şeklinde mi AP şeklinde mi kullanmak mantıklı? Hangisi daha verimli olur. TV ve PC'ye kablodan bağlanacağım ve telefondan kablosuz.
Onu demiyorum hocam. Router aldık, kabloyu WAN'a takıp evde ağ kurmak mı yoksa AP şeklinde kullanmak mı daha verimli olur?Router'i zaten AP moduna alınca AP'den farkı yok. Router almak daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.