Yolcu uçakları ters dönebilir mi?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Flight adlı bir film izledim uçak ters dönüyordu internette biraz araştırayım dedim fakat o show TV'nin sunduğu saçma sapan haberden başka bir şey çıkmadı. Aynı zamanda yanlış hatırlamıyor isem bir boeing ters uçmuştu ters uçan uçak terse de döner değil mi?

Ulan Show TV. Bir neslin hayallerini yaktın. :D

Eğer uçak Boeing ise ters de uçar, düz de uçar, çünkü Boeing 😎 Tarihte gerçek bir örneği var. Boeing'in test pilotu 707 ile test uçuşunda uçağı aynen söylediğin şekilde bir pozisyona sokuyor ve sağ salim iniş yapabiliyor. Şimdi neden Boeing seviyorum, anlayabiliyor musunuz? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ulan show Tvbir neslin hayallerini yaktın. :D.

Eğer uçak boeing ise ters de uçar, düz de uçar, çünkü boeing 😎 tarihte gerçek bir örneği var. Boeing'in test pilotu 707 ile test uçuşunda uçağı aynen söylediğin şekilde bir pozisyona sokuyor ve sağ salim iniş yapabiliyor. Şimdi neden boeing seviyorum, anlayabiliyor musunuz? :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet hocam bu video kerem gök'ün videosunu da izlemiştim bu arada dediğim haber şu 🤣
.

Evet hocam bu video kerem gök'ün videosunu da izlemiştim bu arada dediğim haber şu 🤣
.

Bu fake, açıklamamıza gerek yok herhalde. Bunu gerçek diye mi sunmuşlar, püü :D
@Jira Size Boeing Fanboyu desek yanlış yapmamış olacağız herhalde:)
Fanboydan ziyade duygusal diyelim. Yanlışlarını da söylüyoruz yeri gelince.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı