Yorgunluk nasıl geçer?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
12.sınıfım YKS'ye hazırlanıyorum. Neredeyse her gün okul ve dershaneye gidiyorum. Ders çalışmak için az vaktim kalıyor. Genelde çok yorgun olduğum bu vakti iyi değerlendiremiyorum. Yorgunluk hissi en hızlı şekilde nasıl geçer?

12.sınıfım YKS'ye hazırlanıyorum. Neredeyse her gün okul ve dershaneye gidiyorum. Ders çalışmak için az vaktim kalıyor. Genelde çok yorgun olduğum bu vakti iyi değerlendiremiyorum. Yorgunluk hissi en hızlı şekilde nasıl geçer?
Kahve içmek işe yaramıyor bende belki sizde yarayabilir. (Yıllarca çok fazla kahve tükenince etkisi artık yok.) Onun dışında elma yiyebilirsiniz. Araştırabilirsiniz saçma geliyor ama uyku açma özelliği yüksek bir besin.

kahve uyku olumlu duygular ve kahve kahve kahve kahve kahve

Uyku düzeninize ve yediğiniz yemeklere dikkat edin. Manevi yorgunluğunuzu müzik dinleyerek az da olsa geçirebilirsiniz. Fiziki yorgunluklar ise dinlenmekten geçiyor.
En az 8 saat uyuyorum. Yediğim yemeklere de dikkat ediyorum , öğün aralarında hiçbir şey yemiyorum.

En az 8 saat uyuyorum. Yediğim yemeklere de dikkat ediyorum , öğün aralarında hiçbir şey yemiyorum.
Fiziki ihtiyaçlarınızdan feragat etmeyin. Vitamin ve mineral eksikliklerinizi kapatın. Beyin kandırılmaya en müsait organdır. Her gün kendinize ''Ben iyiyim, yorgun değilim, iyi olacağım, süperim,'' tarzı kelimeler söyleyin. Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı