Yoruldum

Hocam evden çok çıkmıyorum ki. Yoldan geçen insana merhaba arkadaş olalım mı diyeyim? Zaten yarıyıl tatilinde basketbol kursuna başlayacağım. Belki orada bulurum birilerini.
Evden dışarı çıkmayı düşünebilirsin mesela. Dışarda da bir hayat var. Evden çıkmayıp sosyalleşmeyi nasıl düşünüyorsun? Yoldan geçen birine demeni söylemedim zaten, hobilerini yaparken etrafında başka insanlarda olur. Onlarla tanışabileceğini söyledim.

Kursa yazıldığın zamanda kendine uygun birilerini arayabilirsin. İnsanlarla konuşmaktan korkmayın, insanlar konuşarak anlaşıyorlar.

Herkes beni çok sever şuan matrak ve herkese doğal davranan biriyim, eskiden somurtkan ve kafamda kentsel dönüşümler olan biriydim. 1 yıllık ilişkimde aldatıldım, 6 aylık ilişkimde de yani 2 kez. Şuan sevdiğim kız benden de nefret ediyor ama umrumda da değil, hepimize gelir elbet güzel seven biri.

Sondaki cümleye koptum. Yapımda utangaçlık var. Umarım değişirim.

Benim hocam da bana aynısını söyledi. Sen normalde mutlu çocuktun neden mutsuzsun ve sorunun mu var dedi.

Yapımda utangaçlık var. Umarım değişirim.
Değişmek senin elinde. "Utangacım" dersen öyle kalırsın, kendine güvenip insanlarla rahatça konuşamaya çalış. Karşındakinin de bir insan olduğunu unutma, kasma yani bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…