Hayır, asosyal değil ama asosyal olma kapasitisine girecek bir arkadaş. Düzelebilir o yüzden asosyal saymıyorum arkadaşıHerkes 1 gülücük yiyince neden etiket atıyor? Arkadaş gayet asosyal sayılır.
Hayır, asosyal değil ama asosyal olma kapasitisine girecek bir arkadaş. Düzelebilir o yüzden asosyal saymıyorum arkadaşıHerkes 1 gülücük yiyince neden etiket atıyor? Arkadaş gayet asosyal sayılır.
Düzelebilir o yüzden asosyal saymıyorum arkadaşı![]()
Hayır, asosyal değil ama asosyal olma kapasitisine girecek bir arkadaş. Düzelebilir o yüzden asosyal saymıyorum arkadaşı. Kendim asosyalim oradan biliyorum.
@@freakcnsl o dediğim sesli günlüğü kesinlikle yap hem de her gün, bir yer bul kendine çok az kişinin geçtiği çalılar arasında bir yer olsun daha iyi olur hem kimse görmez.
Daha bu yaşta böyleysen sen çok dayanamazsın. Keşke derdim şuan senin gibi olsa.14 yaşındayım. 7. sınıfa gidiyorum.
@Ashes komik olan ne?
Daha bu yaşta böyleysen sen çok dayanamazsın. Keşke derdim şu an senin gibi olsa.
Hocam arkadaş yok işte.
Arkadaş bulabilirsiniz Sosyal'de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.