Yosemite GT 630 Ekran Kartını 0 MB Görme Sorunu

Sosyal'den indirdiğim 10.10.5 Yosemite'yi kurmuştum. BIOS ayarlarımı zaten önceki sayfada atmıştım. Sadece kuruluma başlamadan önce sanallaştırma teknolojisini kapattım, dahili grafik kartını iptal ettim (IGD Multi-Monitor ayarını Disable yaptım).
Özür dilerim, önceki konuda atmıştım ayarlarımı. Unutmuşum. Hemen atıyorum.

b1.jpg b2.jpg b3.jpg b4.jpg b5.jpg b6.jpg

Sorunun sebebini anlamadım, ama Yosemite'yi silip onun yerine Mavericks kurarak çözdüm. Şu an tek kullandığım komut "npci=0x2000". Ses, internet, ekran kartı, AppStore, iMessage hepsi güzel çalışıyor. Clover'dan "Inject Nvidia" 'yı işaretlememe gerek bile kalmadan tanıdı bilgisayar. Yardımların için çok teşekkür ederim @montezuma . Görünüşe göre ne El Capitan ne de Yosemite düzgün çalıştı. Yaşasın Mavericks :D .
Ekran Resmi 2016-01-29 10.28.21.png

Yalnız, sormayı unuttuğum bir şey var. Ses için VoodooHDA yükledim. Gayet iyi çalışıyor, ama bazen "Sistem Genişletmesi Kullanılamıyor ... AppleHDADisabler.kext ..." gibi bir uyarı geliyor. Bu bir sorun oluşturur mu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı