Yosemite kurulumunda "FakeSMCDevice: successfully initialized" hatası

Bilgisayarımda hiç usb 2 yok 4 tane usb 3 var

Tamam hocam siz söyledikleri mi uygulayın, verdiğim komutları yazın. PCIRootUID= 1 bu komutuda eklemeyi unutmayın bu ekran kartınızı devre dışı bırakacaktır.

Tamam hocam siz söyledikleri mi uygulayın, verdiğim komutları yazın. PCIRootUID= 1 bu komutuda eklemeyi unutmayın bu ekran kartınızı devre dışı bırakacaktır.
Dediklerini aynen yaptım hocam. Ama yine aynısı oldu.

10.10.4 laptop için olanı indirdiniz değil mi? Mümkün ise 10.10.3 imajını indirip onunla denermisiniz?

10.10.4 laptop için olanı indirdiniz değil mi? Mümkün ise 10.10.3 imajını indirip onunla denermisiniz?
Evet laptop için olanını indirdim. Tamam o zaman bide onu deneyeyim bakalım olcak mı.

Hocam unutmadan nv_disable=1 komutu yazılımı kontrol edebilirmisiniz? Yok ise bırakıp denermisiniz.

"Still waiting for root device" yazısını görünce USB' yi çıkar tak. Ben böyle çözmüştüm. Olmazsa başka USB ile dene.

Hocam sorununu çözdün mü acaba? ne işlemler yaptın bende aynı marka asus n56vz laptop kullanıyorum ve işin içinden çıkamadım siz başarabildiniz mi acaba?

Evet laptop için olanını indirdim. Tamam o zaman bide onu deneyeyim bakalım olcak mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…