Yosemite Kurulurken Reset Sorunu

Mr 009

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese kolay gelsin

Ben windows 8 işletim sistemi kullanıyorum Yosemite kurmaya karar verdim herşeyi tamamladım donanımlarımda uyumlu fakat bir sorunum var Recep Kardeşimizin verdiği Yosemite 10.10 u indirdim intel pc ler için

Herneyse bios ayarlarınıda yaptım AHCI falan filan videolardaki gibi adım adım not alarak Asus x550 L Notebookum intel nvdia olduğu için nvdia kextlerinide sildim clover ile boot edicem İnjectordan + yıda kaldırdım kuruluma geçiçem fakat kuruluma tıklıyorum daha ilk aşamada +++++++++ geliyor sonra reset atıyor sebebini bulamadım yardım ederseniz teşekkür ederim (bende uzun yazılarda cıkmıyor yaklaşık 3 saniye sonra ilk ++++++++ geliyor ikinci +++++++++ da donup reset atıyor)

Bu arada chameleon boot etmeyide açamadım usb den sonra 1e basıyorum fakat yine clover geliyor acaba Recep kardeşimizin verdiği linkteki Yosemitede chameleon boot olmama şansı var mı yardımlarınız için teşekkür ederim.

(Biostan security ile ilgili ayarıda disable ettim windows 8 ile ilgiliymiş galiba yine olmadı )

Arkadaşlar sisteme yosemite kuruyorum yaklaşık 1 saat sonra bütün konular hakkında açıklama yapıcam güncel kalın iyi forumlar :)

Still waiting... usb belle oakum hatasıdır. Ya hata anında belleği çıkarıp takın ya da farklı bir port deneyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı