Çözüldü Yosemite - Still waiting for boot device

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şimdi Gökhan bilmiyorum ne kadar çözüm elde edeceğiz ama bana Sistem Spesifikleri yollayabilirsen diğer Hackintosh forumlarınada danışmak istiyorum. Zaten ne yaptık ne ettik haberdarız.

• Anakart: MSİ Z87-G45
  • İşlemci: İntel i7 4770k 3.5 GHZ
  • Ram: 8 GB DDR3 1600 MHZ CL9
  • Ekran Kartı: Zotac Nvidia GTX 760 AMP!
Başka gereken bir şey varsa söyle yazayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye Nasıl kurdun acaba söyleyebilir misin? Aynı sorun bendede var still waiting root da kalıyorum. Sistemim.
  • MSİ Gaming 5 Z97
  • İntel Core İ5 4460
  • Msi GTX 760 Twin Frozr
  • 8GB Gskill 1600Mhz Cl9

USB bellek takılı iken Windows'ta EFI bölümüne gir. Burada /EFI/Clover/kexts/10.10 klasörüne gir. FakeSMC hariç bütün Kext'leri sil ve öyle dene.

Yosemite sürümünde böyle bir sorun var. Çözmek iki gecemi aldı ama sonunda çözdüm :) Rehberi tez zamanda yapmayı düşünüyorum.

Soruna neden olan dosya da büyük ihtimalle GenericUSBXHCI Kext'si.
Recep bey, bu şekilde yapın demiş bende bu şekilde yaptım gördü direk kuruluma geçti. Kurulum bitince klavye sorunu yaşadım, kullanıcı oluşturamadım. Mavericks'i açtım oradan multibeast ile Ps2 kext'i yosemite HDD'ye yükledim yeniden. Yosemite'yi boot ettim klavye gördü bu sefer kullanıcıyı oluşturdum. Bana ilginç gelen Multibeast'in Yosemite için olan bir sürümü vardı onu indirdim onunla driverları kurayım dedim kuramadım. Mavericks'e ait olan multibeast ile bütün driverlarımı sorunsuz yükledim ve kullanabiliyorum şu an. Şu an benim tek bir sorunum kaldı o da USB'siz başlatamıyorum Yosemite'yi. Kernel pm patch yapmadan res atıyor. Bunları yapınca Yosemite sorunsuz açılıyor ve şu an Yosemite'den yazıyorum.

Teşekkürler, fakat SSD'ye kurmadım ki :) Şu an HDD'ye kurdum Yosemiteyi. Eğer komple bir kurulum yapabilirsem SSD'ye yükleyeceğim hafta sonu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı