Çözüldü Yosemite takılma ve kilitlenme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yanlış anlamışım özür dilerim. Birkaç saat sonra neler yaptığımı yollarım buraya anlarız nerede hata yaptığımı.

Kurulumdan sonra kilitleniyorsa internetten FREEZEFİX diye aratın. Bunu uygulamalara kopyalayın. Sonra kullanıcılar+oturum açma ögelerine ekleyin. Ben kilitlenme sorununu bu yolla aştım.

Bu kısmı anlamadım
FakePCIID ye nasıl müdahale edicem

Dosya Ekleri

• tmp_11674-_20160818_230328-1071374149.JPG
    tmp_11674-_20160818_230328-1071374149.JPG
    98,3 KB · Görüntüleme: 143
@eayrenk sorunu çözdünmü kardeşim? Aynı sorun bende de var. Mouse takıla takılıa gidiyor, pencereler donuyor falan. Kapatma (x) simgeleri kayboluyor falan. Bir kaç bir şey yaptım klavye gitti bu sefer. Yeniden sildim, şimdi tekrar yükleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yazmayı unuttum hallettim onu bu video sayesinde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ama ekran karardı onu düzeltmeye çalışıyorum

İsim değiştirmeyi bulamadığım için çözüldü yazamıyorum bunu muhtemelen adminler yazıyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı