Yosemite Zone USB den başlatma sorunu

anil.oz41

Hectopat
Daha fazla  
merhaba arkadaşlar sorunum kısaca şöyle Yosemite zone dmg dosyasını Transmac ile usb'ye yazdım fakat bootlamıyor benzer sorunla karşılaşmış ve çözmüş birileri varmı ?

2ut0pc5.png

boot etmeyi başardım ancak bu seferde Apple logosunda takılıyor ,PciRootuid=1 pcirootuid=0 Graphiscs enabler yes ve no yu denedim ancak geçemedim

fotoğraf çekemedim agpm controller unknown platform yazısında takılıyor araştırırken kextlerle ilgili birşey yapılması gerektiği önerlilmiş onu gördüm

cpus=1 npci=0x2000 PciRootuid=1 Graphiscs enabler yes yada No olarak tekrar dene. Sistem özelliklerini paylaşmadığın için bilemiyorum tabiki ama intel kextleri silmekte işe yarayabilir.

Boot single user mode -s komutu ile
sonra şu kodları gir

Kod:
fsck -fy
mount -uw /
mkdir /kext_backup
cd /System/Library/Extensions
mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* ATI* GeForce* NVDA* /kext_backup
rm ../Caches/com.apple.kext.caches/Startup/kernelcache
reboot

intel hd graphics 3000 mobile kullanıyorum IGPEnabler Yes ve IGPPlatformID=00010000 ile kurulumu boot edip tamamladım ancak şuan kurulu sistemi boot edemiyorum Bluetoothlu bi hata veriyor tam hatırlamıyorum intel hd graphics 3000 kullanan arkadaşlar verdiğim komutlar ile sorunsuz kurulum yapabilirler ancak sistemi başlatmıyor aynı komutlar @montezuma yöntemini deneyip sonuçları yazarım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı