Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı NVDIA GeForce GTX 1050 Anakart ABRA A5 V15.3 İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz (8 CPUs), Oyunun açarken böyle bir uyarı ile karşılaşıyorum. Çözümü bilen var mıdır? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (12).png 2,2 MB · Görüntüleme: 108
Çözüm Recep Baltaş 13 Mart 2022 NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim................................ Intel'i güncelleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim................................ Intel'i güncelleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #2 Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Artı 0 Eksi
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 13 Mart 2022 #3 Sanırım ekran kartını güncellemeni söylüyor. NVIDIA için Experience uygulamasından yapabilirsin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 13 Mart 2022 #4 NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim................................ Intel'i güncelleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim................................ Intel'i güncelleyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #5 Reax dedi: Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticinden güncelleme yaptım Görsel 2. Recep Baltaş dedi: NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim... Genişletmek için tıkla... Görsel 2'de aynı durumla karşılaştım Recep Bey Sorunu başka nasıl çözebilirim? Artı 0 Eksi
Reax dedi: Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticinden güncelleme yaptım Görsel 2. Recep Baltaş dedi: NVIDIA sürücüsünün zaten güncel olduğuna bahse girerim... Genişletmek için tıkla... Görsel 2'de aynı durumla karşılaştım Recep Bey Sorunu başka nasıl çözebilirim?
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #6 Aziz Petrus dedi: Aygıt Yöneticinden güncelleme yaptım Görsel 2. Görsel 2'de aynı durumla karşılaştım Recep Bey Sorunu başka nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Aziz Petrus dedi: Aygıt Yöneticinden güncelleme yaptım Görsel 2. Görsel 2'de aynı durumla karşılaştım Recep Bey Sorunu başka nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü?
KS KS Aziz Petrus Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #7 Reax dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi