Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 19 Mayıs 2022 #1 CS:GO'da maç ararken bir anda monitörüm gitti ve sonra geri geldi ve şu hata ile karşılaştım.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.463 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #2 DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin çözülüyor. Artı 1 Eksi Çözüm
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 19 Mayıs 2022 #3 Globo dedi: CS:GO'da maç ararken bir anda monitörüm gitti ve sonra geri geldi ve şu hata ile karşılaştım. Eki Görüntüle 1393015 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de hvh atarken alıyorum arada sırada. Valvenin updatelerinden dolayı olabilir. Driver güncellemeyi deneyin. (DDU ile silip sıfırdan en güncel WHQL sürücüyü yükleyin.) Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Globo dedi: CS:GO'da maç ararken bir anda monitörüm gitti ve sonra geri geldi ve şu hata ile karşılaştım. Eki Görüntüle 1393015 Genişletmek için tıkla... Bu hatayı ben de hvh atarken alıyorum arada sırada. Valvenin updatelerinden dolayı olabilir. Driver güncellemeyi deneyin. (DDU ile silip sıfırdan en güncel WHQL sürücüyü yükleyin.) Dosyaları doğrulamayı deneyin.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #4 Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin. "drivername: "Microsoft Basic render driver"." Bu ekran kartınızın sürücüsü yok anlamına gelir. Artı 0 Eksi
Ekran kartınızın sürücüsünü güncelleyin. "drivername: "Microsoft Basic render driver"." Bu ekran kartınızın sürücüsü yok anlamına gelir.
KS KS Globo Decapat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 331 19 Mayıs 2022 #5 Tamam oldu. Aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonra da internetten ekran kartımız sürücüsünü indirip yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkürler. Son düzenleme: 19 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Tamam oldu. Aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldırdım sonra da internetten ekran kartımız sürücüsünü indirip yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Yardımınız için teşekkürler.