Berat kartal Hectopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Arkadaşlar tüm oyunlarda bu sorunu alıyorum. Bunun nedeni nedir? Daha yeni aldım PC'yi.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.979 Çözümler 246 14 Mart 2022 #2 Berat kartal dedi: Eki Görüntüle 1331821 Arkadaşlar tüm oyunlarda bu sorunu alıyorum. Bunun nedeni nedir? Daha yeni aldım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Ekran kartı sürücüsü kurulumu güncel mi? Artı 0 Eksi
Berat kartal dedi: Eki Görüntüle 1331821 Arkadaşlar tüm oyunlarda bu sorunu alıyorum. Bunun nedeni nedir? Daha yeni aldım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Sistemin nedir? Ekran kartı sürücüsü kurulumu güncel mi?
escape2dead Megapat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 744 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 Hocam eğer sistemde harici ekran kartı var ise driverini kurmamışsınız. O sebeple oyunlar ekran kartınızı görmüyor. Artı 0 Eksi
Hocam eğer sistemde harici ekran kartı var ise driverini kurmamışsınız. O sebeple oyunlar ekran kartınızı görmüyor.
Jobs Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 5.015 Makaleler 6 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #4 Hocam driveri kurmamışsınız o yüzden böyle yapıyor zaten açıklama da driver name bölümünde "Microsoft Basic Render Driver" yazmakta sorunun çözümü ise ekran kartınız ne ise onun sürücüsünü sitesinden indirip kurmanızdır. Artı 0 Eksi
Hocam driveri kurmamışsınız o yüzden böyle yapıyor zaten açıklama da driver name bölümünde "Microsoft Basic Render Driver" yazmakta sorunun çözümü ise ekran kartınız ne ise onun sürücüsünü sitesinden indirip kurmanızdır.