''Your personal data has leaked'' mailinden bir şey olur mu?

Bir de sarı site aktivitesi buldum demiş ya ben orada patladım.
Ben bu arada bu maile güvenirim adam güven bana demiş denemekten ne zarar gelir?

(Edit: Ocağım söndü.)

Ta yılbaşında bir virüs yemiştim acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama mesaj 5 gün önce gelmiş ve verdiği şifreyi ben değişeli çok oldu. Yani korktum biraz ama araştırdım, yaygınmis sanirim. Bir şey yapabilir mi?

Ayrıca benim 2 3 aydır bilgisayarım dahi yok.

Eki Görüntüle 2212424Eki Görüntüle 2212425
Hacker olsam bir kere hacker olduğumu söylemem 3 IQ burda bile patladım bari maili atarken adam akıllı info ver bu konu çok güldürdü beni iyikide açmış hem güldük hem yardımcı olduk.

Son düzenleme:
Ben bu arada bu maile güvenirim adam güven bana demiş denemekten ne zarar gelir?

(Edit: Ocağım söndü.)

Hacker olsam bir kere hacker olduğumu söylemem 3 IQ burada bile patladım bari maili atarken adamakıllı info ver bu konu çok güldürdü beni iyikide açmış hem güldük hem yardımcı olduk.

Gece gece eğlence çıktı işte çok teşekkürler tekrardan :)

slm
3 haziranda bana da aynı mail gelmiş ama bugün farkettim pc den mailimde gereksizlere bakınca gördüm ve kendi mailimden kendime göndermiş olduğu için engelleyemiyor ve sorun var geri bildirimi bile yapamıyorum hatta iletemiyorum başkalarına da....

Hepimize geçmiş olsun. :)
Öncelikle e-posta adresinizi güvendiğiniz tarayıcıda açın,profilinize girin ve etkinliğinizi bakın. Göreceğiniz şey çok daha korkunç. Microsoft patlatmış birisi,tüm e-postalara saldırı var.

Ta yılbaşında bir virüs yemiştim acaba ondan olabilir mi diye düşündüm ama mesaj 5 gün önce gelmiş ve verdiği şifreyi ben değişeli çok oldu. Yani korktum biraz ama araştırdım, yaygınmis sanirim. Bir şey yapabilir mi?

Ayrıca benim 2 3 aydır bilgisayarım dahi yok.

Eki Görüntüle 2212424Eki Görüntüle 2212425
Çöp, sahte mail. Ha Türkçeye çevirecek olursak güya verilerinizi çalmışlar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı