"Your personal data has leaked due to suspected harmful activities" şeklinde gelen mail nedir?

Hocam anlamadığım benim mailimle bana/aynı maile ileti atıyorlar ve spama düşüyor bu ileti.
Onu geçtim 10 sene önceki eski şifremle nasıl girip bunu yapıyolar? Hadi onuda geçtim oturum kaydımda 29.05.24 tarihinde hiçbir başarılı giriş sağlanmamış burada 2 ihtimal var ya önceden giriş sağladılar ya da cookie yöntemini kullanıyorlar. Eski oturum açma kayıtlarımda da bir şey yok.

Cookie yöntemi bana en çok mantıklı gelen kısım ama ben bu tür şeylere çok dikkat eden birisiyim korsan yazılımla da işimde olmaz.
Tabii her şey burada da bitmiyor sevgili Microsoft'a hesabımı tüm cihazlarda çıkışını yap deyince 24 saat içinde "mümkünse" olacağı belirtiliyor. Mümkünse ne demek hacı abi? Rezillik bitti mi? Bitmedi daha. Outlook'tan mobil cihazlarımın hepsini kaldırırken kaydet seçeneği geliyor kaydet deyince de kaydetmeme izin vermiyor, direk yaptığım her şey sıfırlanıyor eski kullandığım cihazlar geri geliyor (orada da benden başka giren yok bu arada). 1 ay önce bilgisayarımı formatlamıştım bugün bu maili fark edince bilgisayarımı Kaspersky ile taradım yine bir tehdit vs. yok.

1-2 ay önce Epic Games hacklendi diye ortalıkta söylentiler vardı ve o bana attıkları şifre Epic Games'te kullandığım şifreydi ama bu, yine Outlook hesabıma girip nasıl mail atıldığı sorusunu yanıtlamıyor.

Zaten Linux'a geçmeyi düşünüyordum artık düşünmeme gerek kalmadı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı