YouTube 2. seviye kanal doğrulamada numara önemli mi?

deniztarcin

Femtopat
Katılım
3 Nisan 2024
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhaba. İyi günler dilerim. YouTube kanalı açtım fakat 2. seviye doğrulama kısmında girdiğim kendi numarama yılda 2 kez aynı numarayla doğrulama yapabilirsiniz diyor. Çünkü daha önce de doğrulama yapmıştım. Acaba doğrulama kısmına arkadaşımın telefon numarasını girsem ve ona gelen kodu girsem ileride herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.
 
Dostum hesap bilgilerini o arkadaşına vermezsen bir sorun olmaz.
çok teşekkür ederim değerli cevabınız için. yani kafama takılan nokta acaba bi iletişim veya bi bildirim olsa youtube tarafından arkadaşın numarasına mı gider yoksa bu numara doğrulama olayı tek seferlik gerçek insan olduğumuzu doğrulama amaçlı bir şey mi? (soru size saçma gelebilir belki ama hiç bilgim yok bu konularda :D )
 
Çok teşekkür ederim değerli cevabınız için. Yani kafama takılan nokta acaba bir iletişim veya bir bildirim olsa YouTube tarafından arkadaşın numarasına mı gider yoksa bu numara doğrulama olayı tek seferlik gerçek insan olduğumuzu doğrulama amaçlı bir şey mi? (soru size saçma gelebilir belki ama hiç bilgim yok bu konularda :D )

Rica ederim;

Bildirimler hesabına kayıtlı olan e-posta hesabına gider ileride cihaz değiştirirsen sadece telefon numarasına kod gider onu da arkadaşından alabilirsin. Telefon doğrulaması hesabını daha güvenli yapar onun dışında pek bir etkisi yok çalan her türlü çalabilir o yüzden bilgileri hiç kimseye vermemeni öneririm iyi sosyaller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı