YouTube 60FPS kesik kesik oynatma sorunu

FatihKan1

Decapat
Katılım
4 Temmuz 2019
Mesajlar
353
Çözümler
4
YouTube tarayıcıda 60FPS oynatırken takılarak sürdürüyor. Sürekli kesik kesik yükleme cemberini gösteriyor. Biraz oynatıp yeniden kesiliyor. Resmi uygulamada sorun yok. Çok akıcı oynatıyor uygulamada ama tarayıcıda 60FPS videoları oynatmıyor akıcı. Bu sorunun çözümünü bulmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Motorola moto G4 Plus 16 GB Android 8.1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşların da dediği gibi tarayıcıdan izlemen gereksiz. Mecburiyet var ise tarayıcını değiştir. Penguen logolu bir tarayıcı var idi. O baya yetenekli, deneyebilirsin.
 
Eskiden anlardım ama şimdiki donanımla 4k 60fps bile oynatıyor. Tarayıcı neden yapamıyor? Donanım yetersizliği değilse yazılım uyumsuzluğu mu? Yoksa YouTube bunu kasten mi yapıyor? Uygulamaya yönlendirmek için. Çünkü uygulama kullanmak istemiyorum. Gereğinden fazla reklam var.
Telefonlarda bu durum çok normal. Gerekmediği sürece tarayıcı kullanmayın.
Bunu rahat yapabilen telefon var mı yoksa bu genel bir yazılım yetersizliği mi Android'de?
YouTube kasten yapıyor sanırım. Chrome tabanlı tarayıcılarda 60fps seçeneği görünüyor ama sorun çıkarıyor. Uygulamaya yönlendirmek istiyor. Diğer tarayıcılar algılamıyor 60fps seçeneğini.

60fps 60fps.

Bu arada technopat sitesinin sanki kullanıcılar onların çalışanlarıymış gibi ceza vermesi de ayrı bir tuhaflık. Elimden geldiğince düzgün yazıyorum. Kompozisyon Dönem ödevi teslim etmiyorum size. Kafama göre yazarım kısaltmaları. Sen de onunla bildiğini yaparsın. İstersen bir çalışan olarak düzeltirsin.
 
Son düzenleme:
Yazılım tam olarak optimize edilmiyor ve adamlar reklamdan para kazanıyor. Yani bunu yapmaları normal ama ben S7 Edge kullanıyorum ve tarayıcıdan da hiçbir sorun olmuyor. Kesik kesik dolma sorunu bana daha çok internetten kaynaklıymış gibi geldi, mobil veriden de kısa bir videoda dener misin? Zaten uyumsuz olan yazılım internet de sorun olunca tamamen hatalı ilerliyor olabilir mi?
 
Yazılım tam olarak optimize edilmiyor ve adamlar reklamdan para kazanıyor. Yani bunu yapmaları normal ama ben S7 Edge kullanıyorum ve tarayıcıdan da hiçbir sorun olmuyor. Kesik kesik dolma sorunu bana daha çok internetten kaynaklıymış gibi geldi, mobil veriden de kısa bir videoda dener misin? Zaten uyumsuz olan yazılım internet de sorun olunca tamamen hatalı ilerliyor olabilir mi?
Çok uzun süredir olan bir sorun. Tabi ki mobil internet ile denedim. Sonuç aynı. Bana göre YouTube kasten yapıyor. Başka kaynaklardan denedim sorunsuz çalışıyor. Çünkü donanımın yetersizliği söz konusu değil. Yazılımda uyum sorunu yok bence. YouTube üzerinde bir sıkıntı var. Uygulamaya yönlendirmek istiyorlar. Ama aşırı reklam var. Anlatılır gibi değil. Eskiden böyle değildi. Yine reklam izlerdim ve hoşuma da giderdi. Şimdi rahatsız ediyor ve engelliyorum. Önce herkesi platforma çekip sonra böyle stratejiler yapıp üzüyorlar. İnsanlar kişisel deneyimlerini de paylaşıyor YouTube üzerinde ve çoğusu reklam geliri dışında tutuluyor. Milyonlarca insana ihanet ediyorlar. Onlar bugüne getirdi YouTube'u.

Sorunun kasıtlı olduğunu belirtmek istedim sadece. Çünkü arka planda oynatmayı da engelliyorlar ve onu da YouTube premium ile satıyorlar. Cihazın sahip olduğu özelliği bana parayla satmak istiyorlar. Şu an kiwi tarayıcı kullanıyorum. Reklam yok. Arkaplan oynatma var. Yine reklam var ama rahatsız edici olanları eliyor. Yüzde 70 reklamlardan kurtuluyor. Opera da öyle. Ama bu 60FPS için çözüm yok. YouTube kaynaklı.

Bir de belirtmek gerek. iOS üzerinde böyle bir sorun yok. Çünkü iOS 60FPS olarak kendisi optimize ediyor. iOS yerleşik HTML oynatıcı daha iyi. Android o kadar iyi optimize edemiyor. Android de zaten Google ürünü. Kafalarına göre bu tür ticari oyunlar yapıyorlar sanırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı