YouTube algoritması bozuk olabilir mi?

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Ben 8 gün önce kanal açtım, ilk videoyu attım 330'larda izlendi. Sonraki 11 videom 10 izlenme bile almadı. Acaba algoritmamı bozuk yapay zekaya sordum işte algoritmanın beni tanıması lazımmış. Ondan dolayı 10 15 video sonra öne çıkıyor dedi ama hala hiç hareketlenme yok ne yapmam lazım? Kanalı mı kapatayım bir fikir verirseniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatma ne içerik atıyorsun? Eğer normal video ise shorts at o video ile ilgili, shorts ise her gün düzenli video at dene

İçeriğini söylersen daha çok yardım edebilirim.

Ne videosu yüklüyors
Kapatma ne içerik atıyorsun? Eğer normal video ise Shorts at o video ile ilgili, Shorts ise her gün düzenli video at dene

İçeriğini söylersen daha çok yardım edebilirim
Aykut Elmas videoları alt yazılı altınada slime oyun videoları falan zaten Shorts atıyorum hep istiyosanız kanal ismimi vereyim bir bakın neden olldu bilmiyorum

Aykut Elmas videoları alt yazılı altınada slime oyun videoları falan zaten Shorts atıyorum hep istiyosanız kanal ismimi vereyim bir bakın neden olldu bilmiyorum
AykutDiamondV kanal adı yardımcı olursanız sevinirim

Bu videolardan çok var youtube ve instagramda one çıkmaman gayet normal eski atılan vinelari vs atma daha yenilere odaklan. Çok kanal olduğu için öne çıkman zor ama yinede dene 1 ay civari ya da fsrkli bir içeriğe yonel.

Bu videolardan çok var youtube ve instagramda one çıkmaman gayet normal eski atılan vinelari vs atma daha yenilere odaklan. Çok kanal olduğu için öne çıkman zor ama yinede dene 1 ay civari ya da fsrkli bir içeriğe yonel.
ya ama işte başka içerik aklıma gelmiyo

bide şuan diyelimki farklı içerik yapıcam yeni kanal mı açayım

Ben 8 gün önce kanal açtım, ilk videoyu attım 330'larda izlendi. Sonraki 11 videom 10 izlenme bile almadı. Acaba algoritmamı bozuk yapay zekaya sordum işte algoritmanın beni tanıması lazımmış. Ondan dolayı 10 15 video sonra öne çıkıyor ded, i ama hala hiç hareketlenme yok ne yapmam lazım kanalımı kapatayım bir fikir verirseniz.

YouTube yeni hesapları çok fazla öne çıkarmıyor yani hesapta aktif olman lazım mesela video izlemek like atmak zaman geçirmek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı