uuHeX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri 1753555162583.png 1,2 MB · Görüntüleme: 87
YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim?
M MısırlıPatlıcan Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 658 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 uuHeX dedi: YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bende F5 atınca düzeliyordu veya başka videodan tekrar aynı videoya gelince. Artı 0 Eksi
uuHeX dedi: YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bende F5 atınca düzeliyordu veya başka videodan tekrar aynı videoya gelince.
KS KS uuHeX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #3 MısırlıPatlıcan dedi: Bende F5 atınca düzeliyordu veya başka videodan tekrar aynı videoya gelince. Genişletmek için tıkla... Olmadı bende. Artı 0 Eksi
MısırlıPatlıcan dedi: Bende F5 atınca düzeliyordu veya başka videodan tekrar aynı videoya gelince. Genişletmek için tıkla... Olmadı bende.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 26 Temmuz 2025 #4 uuHeX dedi: YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... CTRL basili tutup mouse tekerlegi ile %90 yakinlastirin kaybolacaktir diye dusunuyorum. Artı 0 Eksi
uuHeX dedi: YouTube'da resimdeki en alttaki bar sinirimi bozuyor. Sadece video tam ekranken oluyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... CTRL basili tutup mouse tekerlegi ile %90 yakinlastirin kaybolacaktir diye dusunuyorum.
KS KS uuHeX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #5 yigit.ked dedi: CTRL basili tutup mouse tekerlegi ile %90 yakinlastirin kaybolacaktir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... %80'e aldım düzeldi, teşekkürler. Önceden %100ken olmuyordu bu ama. Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: CTRL basili tutup mouse tekerlegi ile %90 yakinlastirin kaybolacaktir diye dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... %80'e aldım düzeldi, teşekkürler. Önceden %100ken olmuyordu bu ama.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 26 Temmuz 2025 #6 uuHeX dedi: %80'e aldım düzeldi, teşekkürler. Önceden %100ken olmuyordu bu ama. Genişletmek için tıkla... Belki ekran cozunurlugunu dusurmussunuzdur bilmeden o yuzden ekrana sigdirmak icin oyle oluyordur. Artı 0 Eksi
uuHeX dedi: %80'e aldım düzeldi, teşekkürler. Önceden %100ken olmuyordu bu ama. Genişletmek için tıkla... Belki ekran cozunurlugunu dusurmussunuzdur bilmeden o yuzden ekrana sigdirmak icin oyle oluyordur.
KS KS uuHeX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #7 yigit.ked dedi: Belki ekran cozunurlugunu dusurmussunuzdur bilmeden o yuzden ekrana sigdirmak icin oyle oluyordur. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmedim. Artı 0 Eksi
yigit.ked dedi: Belki ekran cozunurlugunu dusurmussunuzdur bilmeden o yuzden ekrana sigdirmak icin oyle oluyordur. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmedim.
yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.453 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 26 Temmuz 2025 #8 uuHeX dedi: Yok değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok hocam videolari izlerken %80 alip oyle izleyin. Artı 0 Eksi
uuHeX dedi: Yok değiştirmedim. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok hocam videolari izlerken %80 alip oyle izleyin.
aichar Kilopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #9 uBlock Origin kullaniyorsan filtrelerim kismina asagida yazdigimi ekle duzelir o sorun ben boyle cozdum. www.youtube.com###info-section > .ytd-channel-renderer.style-scope Artı 0 Eksi
uBlock Origin kullaniyorsan filtrelerim kismina asagida yazdigimi ekle duzelir o sorun ben boyle cozdum. www.youtube.com###info-section > .ytd-channel-renderer.style-scope
KS KS uuHeX Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #10 aichar dedi: uBlock Origin kullaniyorsan filtrelerim kismina asagida yazdigimi ekle duzelir o sorun ben boyle cozdum. www.youtube.com###info-section >.ytd-channel-renderer. Style-scope Genişletmek için tıkla... Ad blocker kullanıyorum fark ediyor mu? yigit.ked dedi: Bir bilgim yok hocam videolari izlerken %80 alip oyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Diğer videoya geçince %75 yaptım sonu gelmeyecek sanırım D: Artı 0 Eksi
aichar dedi: uBlock Origin kullaniyorsan filtrelerim kismina asagida yazdigimi ekle duzelir o sorun ben boyle cozdum. www.youtube.com###info-section >.ytd-channel-renderer. Style-scope Genişletmek için tıkla... Ad blocker kullanıyorum fark ediyor mu? yigit.ked dedi: Bir bilgim yok hocam videolari izlerken %80 alip oyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Diğer videoya geçince %75 yaptım sonu gelmeyecek sanırım D: