Youtube aşırı yavaş

Ya ben bugün 16mbps den 8 mbps e geri dönüş yaptım (Çünkü 16yı 10 gördüğü için , bi anlamı olmadı geçmemin) :D Dedim acaba onunla ilgili mi , meğer varmış çoğu kişide . Sorun belli bir şey mi , ne zaman düzelir acaba ??? Çünkü internette sıkıntı yok mis gibi indiriyo dosya falan 700-800 kb ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bunu Zenmate tarzı vpn servisleri ile rahatlıkla aşabilirsiniz. Örnek vereyim;

Zenmate google mağazında bulunan bir eklenti. Eklenti kurulumunu yaptıktan sonra United Kingdom üzerinden Youtube'a bağlanabilirsiniz. Vpn servisi üzerinden bağlanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Seçim öncesi malum partinin politikası da olabilir , insanın aklîna geliyor yani ... Tabi eger sadece Türkiyede varsa bu sorun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum . ZenMate programını denedim açıkçası gözle görünür bir fark oldu :) , kesinlikle deneyin.

Kesinlikle HotSpot Shield Zenmate tarzı programlar ile geçirilecek sorun değil. 2 dakika çalıştıktan sonra tünel hatası oluyor ve nete bağlanamıyorsunuz. Siz sadece Youtube giremezken. Bir anda tüm İnternet'ten oluyorsunuz.Beklemekten başka seçeneğimiz yok.

Kesinlikle HotSpot Shield Zenmate tarzı programlar ile geçirilecek sorun değil. 2 dakika çalıştıktan sonra tünel hatası oluyor ve nete bağlanamıyorsunuz. Siz sadece Youtube giremezken. Bir anda tüm İnternet'ten oluyorsunuz.Beklemekten başka seçeneğimiz yok.

VPN'in ne işe yaradığından bile bihaber olan birisin ve boş boş konuşuyorsun. İnternet trafiği ya da VPN hizmetleri ve tracertları hakkında bilmeden insanları yanlış yönlendirme.

Tünel hatasından kastınız nedir? Bilişim dalında öyle bir hata yok.

Alakası yok aylardır VPN kullanıyorum böyle bir sorun çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı